Tunge dager for de ansatte i Hurtigruten

Smitteutbruddet på MS Roald Amundsen preger alle de ansatte i Hurtigruten.

De siste dagers hendelser i forbindelsen med oppstått Covid 19 smitte på Hurtigruteskipet MS Roald Amundsen har vært mye omtalt i alle medier den siste tiden. Dette er en svært alvorlig hendelse for de ansatte og passasjerene på skipet.

 -  Denne hendelsen får også konsekvenser for flere enn de som er direkte berørte. Vi skal være klar over at de ansatte under den tidligere nedstengningen på grunn av Koronasituasjonen har vært og er fortsatt permitterte. Samtlige vi har snakket med så frem til å komme tilbake på jobb i visshet om at HMS og retningslinjer for håndtering av Covid19 var på plass, sier forbundsleder Monica Paulsen.

Lykken ble dessverre kortvarig og nå som aktiviteten igjen stenges ned, vil de risikere å permitteres på nytt eller at permitteringen vil vedvare.
-  Passasjerer og berørte blir og er godt ivaretatt av alle instanser, men det er også viktig at de ansatte i Hurtigruten  blir godt ivaretatt og det er vi i Negotia godt i gang med nå, opplyser Monica A Paulsen som oppfordrer Negotias sine medlemmer til å ta kontakt dersom de har behov for hjelp. – Vi er her for dere.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker