Medlemspris på en av markedets beste innboforsikringer

YS Innboforsikring dekker uhell både i og utenfor hjemmet. Er du under 35 år, får du 30 % rabatt. Alle nye medlemmer får 50 % rabatt første året.

Sjekk innboforsikring til medlemspris

Populære forsikringer fra Gjensidige

Reiseforsikring

Få inntil 32 % rabatt på helårs reiseforsikring, som gjelder fra du forlater hjemmet. Reise Pluss er en av markedets beste reiseforsikringer.

Sjekk din medlemspris

Bilforsikring

Du kan få inntil 32 % rabatt på Norges mest kjøpte bilforsikring. Bil Kasko inkluderer en av markedets beste ordninger for leiebil.

Sjekk din medlemspris

Forsikringer for deg under 35 år

Du som er under 35 år og medlem i Negotia får ekstra gode medlemspriser.

Les mer

Personforsikringer fra Gjensidige

YS Livsforsikring

Du sparer svært mye på livsforsikring som Negotia-medlem. Livsforsikring sørger for økonomisk trygghet til de de du er glad i, dersom du går bort.

Sjekk din medlemspris

Uføreforsikring

YS Uførekapital med forskudd sikrer deg økonomisk hvis sykdom eller ulykke fører til at du ikke lengre kan jobbe. Uføreforsikring er spesielt viktig for deg som er yngre og har høy gjeld.

Sjekk din medlemspris

YS Familieulykke

Forsikringen har en lav pris og gir en skattefri engangsutbetaling dersom en av dere får varig nedsatt funksjonsevne som følge av en ulykke.

Sjekk din medlemspris

Få et samlet tilbud

I tillegg til de lave medlemsprisene får du som Negotia-medlem også rabatter på alle andre forsikringer du kjøper hos oss. Det er enkelt å sjekke pris på de ulike forsikringene selv, og har du behov for å snakke med noen underveis, får du raskt hjelp fra en av våre dyktige rådgivere.

Sjekk din medlemspris

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker