UNG i Negotia

Alle medlemmer under 36 år regnes automatisk som medlemmer av Negotia Ung. 

Vår visjon

Negotia Ung vil bidra til å øke de unges kompetanse, trygghet og engasjement i arbeidslivet.

Hvilke muligheter har du som ung i Negotia 

Som aktiv i Negotia Ung kan du bidra til å tale unge arbeidstakeres sak i Negotia. Du kan blant annet stille som Ung-representant i din klubb/avdeling, du kan velges inn i styret i Negotia Ung samt representere Negotia Ung i forbundsstyret i Negotia. Mulighetene er mange!

Et engasjement i Negotia Ung er lærerikt og gøy, og vi oppfordrer alle under 36 år til å bli med på Ung-arrangementene!

Hver høst arrangerer vi Ung-samling, der vi knytter nettverk gjennom faglige og sosiale aktiviteter. Informasjon om og invitasjon til Ung-samlingene, sendes ut god tid i forkant av arrangementene. 

Saker som engasjerer oss

Maktforhold på arbeidsplassen.

Negotia Ung har et nytt arbeidspolitisk tema hvert år som vi velger å rette et spesielt fokus mot. I 2022 har fokuset vært maktforhold på arbeidsplassen. Mange arbeidstakere blir i dag utsatt for trakassering og hersketeknikker på arbeidsplassen. Dette mener Negotia Ung er et stort problem. Derfor har vi valgt å fokusere på dette gjennom å kartlegge forskjellige typer trakassering og hersketeknikker og hvordan man på best mulig måte kan håndtere dette uten at arbeidstakeren blir negativt rammet. I tillegg til å fokusere på årets politiske tema selv, er vi også rundt på regionsmøtene i Negotia for å bevisstgjøre resten av forbundet på hva vi jobber med og hvordan alle kan bidra på sin arbeidsplass.

Bevisstgjøring av unge arbeidstakere.

Mange unge er i dag ikke klar over rettighetene sine hva gjelder lønn, arbeidstid, ferie og andre ting de har krav på gjennom lov- og avtaleverk. Dette ønsker Negotia Ung gjøre noe med, men det gjør seg ikke av seg selv. Derfor trenger vi din hjelp!

Dersom du syns det høres interessant ut å engasjere deg i Negotia Ung kan du kontakte oss på ung@negotia.no

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for oppdateringer om arbeidet vi gjør for unge!

Styret i Ung

Oversikt over styret i Negotia-Ung, og avdelingenes Ung-representanter finner du her!

Prisgunstige forsikringer for unge medlemmer

Som medlem i Negotia kan du spare mye ved å benytte medlemsrabattene dine på forsikringer hos Gjensidige. Er du under 30 år, får du noen ekstra fordeler.

Sjekk medlemsfordelene hos Gjensidige for deg som er under 30

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker