Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Sommerhilsen fra Negotia

Endelig er sommeren her. Det er tid for å nyte en velfortjent ferie med late dager i solen. Negotia takker alle for innsatsen så langt i år.

Det første halvåret i 2024 har vært preget av lønns- og tariffoppgjøret. For første gang på mange år er det gode utsikter for at lønnsveksten blir høyere enn prisveksten, og at de fleste medlemmer vil oppleve økt kjøpekraft. Det trengte vi nå, etter lang tid med gjennomsnittlig reallønnsnedgang.

De første rapportene fra de lokale lønnsforhandlingene i Negotias medlemsklubber har begynt å tikke inn, og resultatene ser lovende ut. Næringslivet går generelt godt for tiden, og da skal også de ansatte ha sin rettmessige andel av verdiene de har bidratt til å skape.

Vi i Negotia-ledelsen retter en spesiell takk til alle våre dyktige tillitsvalgte for den store innsatsen dere gjør ute i virksomhetene hver dag. Det er først og fremst dere som bidrar til at medlemmene opplever trygghet og merverdi i jobben.

Vi ønsker alle en riktig god sommer. Nyt tiden med familie og venner, og lad batteriene til en spennende høst.

Sommerlig hilsen fra ledertrioen 
Eirik Bornø, Trond Vegard Sæle og Tina Gjøen

Negotias ledertrio, fra venstre: Tina Gjøen (2. nestleder), Eirik Bornø (forbundsleder) og Trond Vegard Sæle (1. nestleder). Foto: Terje Bergersen

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker