Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Påmelding til årets lønnskonferanser

Negotias lønnskonferanser er en viktig del av forberedelsene til de lokale, bedriftsvise forhandlingene. Nå er det klart for påmelding.   

Det blir totalt fire konferanser, og denne gangen er gjennomføringen heldigital. Målgruppen er som vanlig tillitsvalgte og lønnsutvalg i klubbene, som den nærmeste tiden skal ut i lokale lønnsforhandlinger i sine virksomheter.

Programmet er todelt med hovedvekt på følgende:

I den første delen ser vi på aktuelle nøkkeltall knyttet til årets oppgjør. Videre blir det blant annet redegjort for den økonomiske situasjonen i Norge, tilstanden i verdensøkonomien og for resultatene fra gjennomførte sentrale lønnsforhandlinger.

I den andre delen går vi gjennom lønnsbestemmelsene i de forskjellige tariffavtalene, og gir praktiske råd og tips til forberedelse og gjennomføring av de lokale lønnsforhandlingene.

Her er tidspunktene for de digitale konferansene:

NHO-området

  • Mandag 29. april kl. 10.00
  • Tirsdag 7. mai kl. 10.00

Virke-området

  • Tirsdag 7. mai kl. 13.00

Spekter-området

  • Klubbene kontaktes direkte for tidspunkt så snart fristen for avslutning av de lokale lønnsforhandlingene blir avklart i A-dels forhandlingene (9. – 10. april).

MELD DEG PÅ HER

Gjennomføringen foregår på Zoom, og varigheten er cirka 1,5 timer. Hver enkelt deltaker kobler seg opp med eget utstyr og kan ha direkte dialog med både foreleser og andre deltakere rett inn i plattformen.

De digitale konferansene blir også filmet og lagt ut på Min Side.

VELKOMMEN!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker