Hopp til hovedinnholdet

Solidaritet

Negotia har engasjert seg i YS sitt «Basic Rights» prosjekt i det sørlige Afrika.  

Negotia har engasjert seg i YS sitt «Basic Rights» prosjekt i det sørlige Afrika, noe vi tror – i det totale globale bildet – er en lur og fornuftig satsning, både i et kort og langt perspektiv.

Prosjektet er et NORAD finansiert samarbeidsprosjekt som omfatter ni land i det sørlige Afrika, og alle organisasjonene som er med er i likhet med YS partipolitisk uavhengige (Sør Afrika, Zambia, Zimbabwe, Malawi, Swaziland, Botswana, Mozambik, Angola og Lesotho).

SADC (South African Development Community/Samarbeidsorganisasjonen for det sørlige Afrika)) har sitt utspringe i dette samarbeidet! Hovedmålet har vært å skolere de respektive organisasjoners ledelse, tillitsvalgte og så mange medlemmer som mulig i demokratiutvikling, menneskerettigheter, demokratiske rettigheter og faglige rettigheter. Vi har også hatt et særlig fokus på klima, miljø og kvinners rettigheter.

SADC-YS ønsker å videreføre arbeidet som har vært gjort gjennom alle disse årene og har søkt NORAD om midler for å opprette et nytt prosjekt basert på resultatene av tidligere års arbeid. Denne søknaden ligger nå hos NORAD og vi er mange som venter i spenning på en avgjørelse. 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.