Verv et medlem

Kjenner du noen som ikke er organisert? Har du spurt om vedkommende vil bli medlem i Negotia? Kanskje er det ikke mer enn dette enkle spørsmålet som skal til.

Vervepremie

Verver du et medlem til Negotia, får du et LuksusGavekort på kr. 300,- per nye medlem du verver som takk for innsatsen. 

Trenger du verveargumenter? Her finner du 10 gode grunner til å være medlem

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å kunne verve, må du logge deg inn på Min Side. Her vil du finne din unike vervelink (url) som du sender til den du skal verve. Når den du verver klikker på lenken, ledes vedkommende direkte til innmeldingsskjemaet, og vervingen vil bli registrert på deg. Husk å oppgi kampanjekoden som du finner på Min side.

NB! Det utløses ingen premie for verving av studenter, elever eller lærlinger, fordi medlemskapet er gratis for disse. Det utløses heller ikke vervepremie for verving av medlemmer i Økonomiforbundet da de har egne kampanjer.

Når mottar jeg vervepremien? 

Når vi har registrert første innbetaling fra medlemmet du har vervet, vil vi sende vervepremien til deg på e-postadressen du har registrert på Min Side.

NB: Hvis du savner din vervepremie, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt

LuksusGavekortet 

Klikk her for å komme til Negotias LuksusGavekort-side hvor du kan velge fritt blant alle gavekortene og sjekke saldo på ditt LuksusGavekort. 

Kampanjer

I løpet av året har vi ulike kampanjer, med ulik premiering. Ved kampanje er det viktig at dere registrer kampanjekoden for å få denne registrert og utbetalt.

Innimellom har vi også egne vervekampanjer på arbeidssteder det er potensiale for vekst. Er det  for vekst på ditt arbeidssted og ønskelig med en vervekampanje, ta kontakt med markedsavdelingen.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker