Jeg er medlem

Slik får du mest ut av medlemskapet ditt!

For at du skal få best mulig service og oppfølging fra oss er det viktig at vi har riktig informasjon om deg og ditt arbeidsforhold. Har du flyttet eller kanskje fått ny jobb? Logg inn på "Min side" og sjekk at dine opplysninger er oppdatert.

Innlogging på "Min side"

1) Første gang du logger deg inn, må du be om nytt passord.

2) Du skal bruke e-postadressen som er registrert i Negotia sine systemer. E-postadressen må være din personlige privat- eller jobbadresse.

3) Dersom du vil endre registrert e-postadresse, send en e-post til medlem@negotia.no

4) Du kan selv oppdatere dine medlemsopplysninger inne på "Min side", med unntak av e-post og arbeidssted. Når medlemsopplysningene er oppdatert kan vi ivareta deg og dine interesser best mulig.

Et medlemskap i Negotia er personlig

At medlemskapet er personlig betyr blant annet at ditt medlemskap i Negotia er helt uavhengig av arbeidsgiver.

  • Alle endringer i medlemskapet er ditt ansvar. Eksempelvis bytte av arbeidsplass, endring av kontaktinformasjon og øvrige endringer i arbeidssituasjonen.
  • Uavhengig av hvilken betalingsordning du velger å bruke, er du selv ansvarlig for at kontingenten betales til riktig tid.

Jeg blir pensjonist. Hva skjer med medlemskapet?

Når du ikke lenger er i arbeid, er du velkommen til å fortsette medlemskapet i Negotia som pensjonistmedlem. Les mer!

Tillitsvalgt

Dersom du ikke får opp riktig verv/medlemslister, kan det skyldes at vårt medlemssystem ikke har riktige opplysninger om dine verv. Vi ber deg derfor fylle ut vedlagt skjema snarest slik at du får de tjenestene du skal ha tilgang til Skjema for innsending

Du som er tillitsvalgt i ny bedrift, må også registrere deg og øvrige tillitsvalgte i klubbstyret, slik at dere får tilgang på riktige medlemslister Skjema for innsending

Bli tillitsvalgt

Som tillitsvalgt kan du være med på å gjøre arbeidsplassen din bedre og hjelpe andre. Negotia gir deg den opplæringen og den støtten du trenger. Du får lære mye nytt og utvikle deg.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med din hovedtillitsvalgt eller Negotia sentralt for å høre mer. Du kan også kontakte Negotia på telefon 815 58 100

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler