Hopp til hovedinnholdet

Medlemskontingent

Negotia har fast medlemskontingent i tre størrelser, avhengig av stillingsprosent. Kontingentnivået hos oss er svært konkurransedyktig sammenliknet med tilsvarende arbeidstakerorganisasjoner.  

Kontingentsatser for 2018:

Stillingsprosent           Beløp per måned

0 - 51 prosent                         216 kroner

51 – 76 prosent                      324 kroner

76 – 100 prosent                    432 kroner

Har du spørsmål knyttet til stillingsprosent? Kontakt oss på vår servicetelefon 815 58100 eller epost medlem@negotia.no

Betalingsform

Trekk via lønn. Dette er den vanlige betalingsformen når flere er organisert på samme bedrift, og det er opprettet tariffavtale. Arbeidsgiveren trekker da kontingenten fra lønnen din hver måned og overfører beløpet til Negotia. Husk å sjekke lønnsslippen din for å påse at du faktisk trekkes for kontingent.

Hvis du betaler kontingenten din selv, gjøres det enklest ved at du oppretter AvtaleGiro eller eFaktura i nettbanken din. Trekk eller tilsendelse av den månedlige kontingenten skjer da automatisk. Det er også anledning til å be om kontingentgiro tilsendt i posten. Da tilkommer et fakturagebyr på 50 kroner per måned.

Fradrag i skattemeldingen

Fagforeningskontingent på inntil 3.850 kroner (2018) er fradragsberettiget i skattemeldingen (selvangivelsen). Beløpet vedtas årlig i forbindelse statsbudsjettet. Trekkes du via lønn, rapporterer arbeidsgiver til skattemyndighetene. Ellers vil fradraget komme automatisk på skattemeldingen din så lenge personnummeret ditt er registrert hos oss.

Kontingentfritak

Hvis du blir arbeidsledig, permittert eller av andre grunner er uten inntekt en periode, kan du søke om kontingentfritak. Merk også at studenter, elever og lærlinger har gratis medlemskap. Les mer om kriteriene for kontingentfritak.  

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler