Hopp til hovedinnholdet

Medlemskontingent

Negotia har fast medlemskontingent i tre størrelser, avhengig av stillingsprosent. Kontingentnivået hos oss er svært konkurransedyktig sammenliknet med tilsvarende arbeidstakerorganisasjoner.   

Kontingentsatser for 2019

Stillingsprosent           Beløp per måned

0 - 51 prosent                         222 kroner

51 – 76 prosent                      333 kroner

76 – 100 prosent                    444 kroner

Alle nye medlemmer får to måneders kostnadsfri kontingent.

Har du spørsmål knyttet til stillingsprosent? Kontakt oss på vår servicetelefon 815 58100 eller epost medlemsservice@negotia.no

  • Salgsagenter betaler 100 % kontingent -  444 kroner per måned.
  • Pensjonister betaler satsen for en månedskontingent (444 kroner) per år.
  • Student, elev i videregående skole eller lærling betaler ingen kontingent. Les mer

Betalingsform

Trekk via lønn. Dette er den vanlige betalingsformen når flere er organisert på samme bedrift, og det er opprettet tariffavtale. Arbeidsgiveren trekker da kontingenten fra lønnen din hver måned og overfører beløpet til Negotia. Husk å sjekke lønnsslippen din for å påse at du faktisk trekkes for kontingent.

Hvis du betaler kontingenten din selv, gjøres det enklest ved at du oppretter AvtaleGiro eller eFaktura i nettbanken din. Trekk eller tilsendelse av den månedlige kontingenten skjer da automatisk. Det er også anledning til å be om kontingentgiro tilsendt i posten. Da tilkommer et fakturagebyr på 50 kroner per måned.

Fradrag i skattemeldingen

Fagforeningskontingent på inntil 3.850 kroner (2018) er fradragsberettiget i skattemeldingen (selvangivelsen). Beløpet vedtas årlig i forbindelse statsbudsjettet. Trekkes du via lønn, rapporterer arbeidsgiver til skattemyndighetene. Ellers vil fradraget komme automatisk på skattemeldingen din så lenge personnummeret ditt er registrert hos oss.

Endringer i arbeidsforhold som påvirker kontingenten

Hvis du blir arbeidsledig, permittert eller av andre grunner er uten inntekt en periode, kan du søke om kontingentfritak. Merk også at studenter, elever og lærlinger har gratis medlemskap. Les mer om kriteriene for endring av kontingent

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.