- Jeg gleder meg til å sette i gang med arbeidet for å få flere unge engasjert i fagforeningsarbeid over hele Europa, sier Trond Vegard Sæle. Negotia Ung-lederen er nyvalgt president i UNI Europas ungdomsorganisasjon. Foto: Terje Bergersen

Trond Vegard Sæle valgt til president i UNI Europa Youth

Negotia Ung-leder Trond Vegard Sæle er valgt til ny leder for UNI Europa Youth.

- Jeg er utrolig stolt og glad for denne muligheten. Jeg gleder meg til å sette i gang med arbeidet for å få flere unge engasjert i fagforeningsarbeid over hele Europa. En viktig nøkkel for å få til det er å samarbeide godt på tvers av landegrensene, sier den nyvalgte presidenten Trond Vegard Sæle.

Sæle har engasjert seg i UNIs arbeid en årrekke, de to siste som visepresident for UNI Europa Youth.

- Jeg gratulerer Trond Vegard så mye med presidentvervet i UNI Europas ungdomsorganisasjon. Det er virkelig stas at Negotia markerer seg på toppnivå i internasjonale fora. En av de store oppgavene til fagbevegelsen er å oppnå større gehør blant de unge. Da trenger vi folk som Trond Vegard til å gå foran og vise vei, sier Negotia-leder Monica A. Paulsen.

Valget skjedde på UNI Europa Youth sin konferanse i Zadar, Kroatia onsdag 30. oktober.

UNI Global Union Europa organiserer om lag 7 millioner arbeidstakere via medlemsforbund (deriblant Negotia) i de fleste europeiske land. På verdensbasis har UNI rundt 20 millioner medlemmer.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler