- Jeg ser virkelig fram til å få jobbe sammen med de ansatte med å utvikle Negotia som serviceorganisasjon for medlemmene, sier den nye generalsekretæren Tore Hansen.

Tore Hansen fra OsloMet ny generalsekretær i Negotia

Forbundsstyret i Negotia har ansatt Tore Hansen som ny generalsekretær. Han kommer fra stilling som divisjonsdirektør ved OsloMet.

Generalsekretæren er øverste leder i forbundets administrasjon, som per i dag består av 37 ansatte.

Tore Hansen har de seneste årene vært ansatt som divisjonsdirektør ved universitetet OsloMet – divisjon for organisasjon og virksomhetsstyring. Han har lang erfaring fra blant annet kommunikasjon, ledelse og strategiske funksjoner.

- Erfaringen og resultatene Tore Hansen kan vise til passer svært godt med de kravene forbundsstyret stiller til generalsekretæren. Vi er trygge på at han vil bidra til å løfte Negotia og bringe oss videre som en toneangivende arbeidstakerorganisasjon i privat sektor, sier Negotia-leder Monica A. Paulsen.

- Som samfunn står vi midt i store endringer i måten vi organiserer virksomheter og arbeidslivet på. Negotia kan påvirke hvorvidt enkeltmennesker skal oppleve endringene som en trussel eller som noe som gir nye muligheter. Å få anledning til å jobbe konkret med dette sammen med de ansatte, og samtidig utvikle Negotia som serviceorganisasjon for medlemmene, ser jeg virkelig fram til, sier Tore Hansen.

Han tiltrer stillingen 1. januar 2020.

Se også nyhetssak OsloMet: ORV-direktør slutter

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker