Motivasjon og samspill som gir resultater! Tidligere verdensmester i håndball, Susann Goksør Bjerkrheim, kommer til Negotias konferanse for tillitsvalgte i september. Foto: Terje Bergersen

Tillitsvalgtkonferanse med toppet program

LO-kjempen Yngve Hågensen kommer for å snakke om makt og medbestemmelse i arbeidslivet. Og håndball-profilen Susann Goksør Bjerkrheim deler sin rike erfaring fra lagspill.

Yngve Hågensen var LO-leder fra 1989 til 2001. Den gamle fagforeningskjempen er i dag 79 år, og holder fortsatt et femtitalls foredrag i året. Temaet han skal snakke om på Tillitsvalgtkonferansen 21. og 22. september er makt og medbestemmelse i arbeidslivet.

Susann Goksør Bjerkrheim var en av norsk kvinnehåndballs store profiler gjennom mange år. Hun er hyret inn for å levere en vitamininnsprøytning om det å skape resultater i samspill med andre.

Hovedtemaet på konferansen er makt, medbestemmelse og medlemsvekst. I tillegg til Hågensen og Goksør Bjerkrheim blir det foredrag av blant andre Janne Haaland Matlary, professor i internasjonal politikk ved Universitetet i Oslo, og kommunikasjonsrådgiver og tidligere Frp-politiker Tor Mikkel Wara.

Det holdes også parallellsesjoner med tre varianter av hovedtemaet. Se fullstendig program under lenken nedenfor.

Tillitsvalgtkonferansen er en årlig aktivitet som samler rundt 100 Negotia-tillitsvalgte. I tillegg til det faglige innholdet er det en møteplass som gir anledning til å knytte nyttige kontakter og bygge nettverk.

Negotias tillitsvalgtkonferanse 2017 – program og påmelding 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler