Fag og opplevelser. På Region Nords møte i Brønnøysund i fjor ble det tid til en frisk utflukt opp i Torghatten. Foto: Terje Bergersen

Tid for regionsmøter

April er tid for de årlige samlingene i Negotias sju regioner. Medbestemmelse, bedriftsdemokrati og maktforhold på arbeidsplassen, er temaer på programmet i år.

Av de sju Negotia-regionene er seks geografisk inndelt: Oslo, Sør, Øst, Vest, Midt og Nord. Den siste har betegnelsen Landsomfattende- og konsernavdelinger, med forkortelsen LKA. Regionsmøtene er en viktig møteplass i forbundet, og samler totalt rundt 250 deltakere. De som deltar er tillitsvalgte fra medlemsklubber og avdelinger i nedslagsfeltene til de forskjellige regionene, valgt på avdelingenes årsmøter.

I tillegg til de faglige temaene som tas opp til diskusjon, er møtene høringsinstans for aktuelle saker forbundsstyret og administrasjonen jobber med. En slik sak er i år rapporten fra utvalgsarbeidet om landsmøtesyklus – dvs. spørsmålet om hvor ofte det skal holdes landsmøte. Regionene velger også delegater til landsmøtet.

Regionene Vest og LKA holdt sine møter sist helg. Den kommende helgen 13.-15. april er det Nord, Midt og Sør sin tur, og neste der igjen Øst og Oslo.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler