En god arena for både faglig påfyll og nettverksbygging. Her fra fjorårets konferanse, som samlet rundt 130 tillitsvalgte. Foto: Terje Bergersen

Spennende program på høstens tillitsvalgtkonferanse

Framtidens arbeidsliv vil være i fokus når Negotia holder sin store konferanse for tillitsvalgte 22. og 23. september. Og det er fortsatt noen plasser igjen.

Denne høstkonferansen er blitt en populær begivenhet i forbundet. I fjor hadde vi 130 deltakere, og det ser ut til at vi skal klare å oppnå like god deltakelse på årets arrangement. Det er bra påmelding allerede, så de som ønsker å bli med må være raske.

Dette sier utviklingssjef Pål Hannevig, som er ansvarlig for koordineringen av konferansen. Han viser til at det blir et variert og aktuelt program knyttet til hovedtemaet framtidens arbeidsliv.

- Det blir foredrag med både eksterne og interne krefter. Det grønne skiftet, nasjonal strategi for kompetansepolitikk og Negotias politiske plattform for å møte framtidens utfordringer, er blant temaene som står på programmet. På dag to blir det dessuten parallelle, valgfrie, sesjoner med EWC – Europeisk Samarbeidsutvalg, medbestemmelse i arbeidslivet og Arbeidstidsutvalgets innstilling, sier Hannevig.

I tillegg legges det opp til sosiale aktiviteter med gode muligheter for å bli kjent med andre Negotia-tillitsvalgte.

Konferansen holdes på Olavsgaard Hotell i Skedsmo 22. og 23. september.
Program og praktisk informasjon

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker