- Profilbeskrivelsen du får etter å ha gjennomført Jobbveiviseren er veldig nyttig. Selv fikk jeg både en bekreftelse på ting jeg visste om meg selv, pluss litt nytt. sier Andreas Myrstad. Foto: Terje Bergersen

Prøv Jobbveiviseren – et nytt medlemstilbud

Har du havnet på rett hylle i arbeidslivet? Har du talenter du ikke visste om? Dette vil det nye medlemstilbudet Jobbveiviseren hjelpe deg med å finne ut av.

Negotia lanserte i høst et nytt medlemstilbud i samarbeid med YS-forbundene Delta og Parat. Tjenesten har fått navnet "Jobbveiviseren", som gjennom en profiltest og eventuell coaching-samtale har som mål å gjøre deg mer bevisst på hvilke egenskaper og kompetanse nettopp du besitter.

Negotia-ansatt Andreas Myrstad testet ut det nye tilbudet:

- Det er fint at vi ansatte også fikk tilgang til Jobbveiviseren. Jeg tok både den nettbaserte profiltesten og oppfølgende coaching-samtale. Profilbeskrivelsen du får etter å ha gjennomført testen er veldig nyttig. Selv fikk jeg både bekreftelse på ting jeg visste om meg selv, pluss litt nytt. Når det gjelder coaching-samtalen i etterkant, vil jeg si at det er viktig å forberede seg og tenke over hva du vil ha ut av den. Jeg anbefaler særlig medlemmer i en omstillingssituasjon til å ta jobbveiviseren, sier Andreas Myrstad.

De fleste vil antakelig finne ut at de har flere kvaliteter som gir flere muligheter i arbeidslivet enn man trodde. Programmet leder deg gjennom en rekke spørsmål om deg selv, og til slutt sitter du igjen med din egen unike profil som forteller om dine styrker og hvilke yrker som kan passe for deg. I tillegg kan du altså få personlig oppfølging i form av en halvtimes samtale med en coach.

Veiviseren passer både for dem som er i en situasjon hvor de må skaffe seg en ny jobb og de som bare ønsker å bli mer bevisst på egne muligheter.

Her er fem gode grunner til å teste Jobbveiviseren:

  1. Du får kartlagt dine beste egenskaper.
  2. Då får gode begreper for å beskrive deg selv og dine ferdigheter
  3. Du får et verktøy for å komme deg videre – enten i jobben du har eller hvis du vil bytte jobb.
  4. Du får forslag til yrker som kan passe deg.
  5. Du blir trolig positivt overrasket over deg selv.

ANTALLET COACHING-SAMTALER ER BEGRENSET – SÅ VÆR RASK!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker