- Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og bygge videre på det gode arbeidet i markeds- og kommunikasjonsavdelingen, sier Viktoria Fladby.

Ny avdelingsleder for marked og kommunikasjon

Negotia har ansatt Viktoria Fladby (41) som ny leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen, etter at Jannecke Strøm går av med pensjon på nyåret.

- Vi har ambisiøse mål for medlemsvekst, og jeg er veldig fornøyd med at vi får Viktoria Fladby med på laget vårt. Sammen med medarbeiderne i avdelingen vil hun få en sentral rolle i arbeidet med å rekruttere, beholde og begeistre medlemmer, i tråd med Negotias nye strategiske plattform. Med sin brede bakgrunn fra salg, markedsføring og kommunikasjon, er jeg trygg på at Viktoria vil tilføre oss mye, sier generalsekretær Tore Hansen.

- Jeg takker for tilliten og ser fram til å ta fatt på nye spennende oppgaver i Negotia. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og bygge videre på det gode arbeidet i markeds -og kommunikasjonsavdelingen, sier Viktoria Fladby.

Viktoria kommer til Negotia etter en tid i Drammen håndball som salgs- og markedssjef. Hun har tidligere jobbet med salg, markedsføring og kommunikasjon i flere spennende virksomheter, blant annet Eniro og Drammens Tidende. Og hun kan vise til gode resultater derfra.

I 2010 ble Viktoria hentet til Strømsgodset fotball, hvor hun var salgssjef for privatmarkedet. Etter dette ble hun hentet til Accountor, hvor hun blant annet bygde opp virksomhetens e-læringsprogram. Viktoria har erfaring både som personalleder og som medlem av toppledergrupper. Hun er utdannet innen salg, markedsføring og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Fladby begynner i stillingen 1. mars 2021.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler