- Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og bygge videre på det gode arbeidet i markeds- og kommunikasjonsavdelingen, sier Viktoria Fladby.

Ny avdelingsleder for marked og kommunikasjon

Negotia har ansatt Viktoria Fladby (41) som ny leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen, etter at Jannecke Strøm går av med pensjon på nyåret.

- Vi har ambisiøse mål for medlemsvekst, og jeg er veldig fornøyd med at vi får Viktoria Fladby med på laget vårt. Sammen med medarbeiderne i avdelingen vil hun få en sentral rolle i arbeidet med å rekruttere, beholde og begeistre medlemmer, i tråd med Negotias nye strategiske plattform. Med sin brede bakgrunn fra salg, markedsføring og kommunikasjon, er jeg trygg på at Viktoria vil tilføre oss mye, sier generalsekretær Tore Hansen.

- Jeg takker for tilliten og ser fram til å ta fatt på nye spennende oppgaver i Negotia. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og bygge videre på det gode arbeidet i markeds -og kommunikasjonsavdelingen, sier Viktoria Fladby.

Viktoria kommer til Negotia etter en tid i Drammen håndball som salgs- og markedssjef. Hun har tidligere jobbet med salg, markedsføring og kommunikasjon i flere spennende virksomheter, blant annet Eniro og Drammens Tidende. Og hun kan vise til gode resultater derfra.

I 2010 ble Viktoria hentet til Strømsgodset fotball, hvor hun var salgssjef for privatmarkedet. Etter dette ble hun hentet til Accountor, hvor hun blant annet bygde opp virksomhetens e-læringsprogram. Viktoria har erfaring både som personalleder og som medlem av toppledergrupper. Hun er utdannet innen salg, markedsføring og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Fladby begynner i stillingen 1. mars 2021.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker