Fikk hedersprisen. Wenche Nitteberg ble tildelt Negotias hederspris for sin store innsats for medlemmene i klubb og avdeling gjennom mange år.

Negotias hederspris tildelt Wenche Nitteberg

Til stor jubel mottok Wenche Nitteberg Negotias høyeste utmerkelse hedersprisen. Tildelingen skjedde under landsmøtets festmiddag lørdag kveld.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Nitteberg er klubbleder ved Alere Technologies i Oslo og styremedlem i avdeling Oslo og omegn. Hun har vært klubb- og avdelingstillitsvalgt i en årrekke, og mottok aktivitetsprisen for to år siden. I den forbindelsen fikk hun denne attesten fra kollegaer:

«Wenche er en meget aktiv og engasjerende tillitsvalgt. Hun er ikke redd for å stille de kritiske spørsmålene til ledelsen når det trengs, og er en god støttespiller for medlemmene i alle situasjoner. Hun er dessuten en skikkelig bidragsyter til det sosiale blant medlemmene, og er alltid på utkikk etter å verve nye medlemmer. En trygg og stødig tillitsvalgt som fortjener honnør for sin store innsats!»

- Wenche representerer grunnfjellet i Negotia, Grunnfjellet som står stødig for medlemmene. Hun er en uredd, dyktig og innovativ tillitsvalgt, som også skal ha honnør for at hun gir plass til de unge. Hedersprisen henger høyt. Er det noen som fortjener å få den, så er det deg, Wenche. Takk for alt du bidrar med hver dag for oss alle, sa forbundsleder Monica A. Paulsen under tildelingen.

Hedersprisen består av glasskulpturen "Headman", plakett og pengegave.

Vi gratulerer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker