- Jeg gleder meg til å bidra med å løfte fram det viktige arbeidet Negotia gjør, og være en støtte for de som står på i organisasjonen hver dag, sier nyansatt politisk rådgiver Heidi Amalie Bang.

Negotia får politisk rådgiver

Negotia har ansatt Heidi Amalie Bang (28) som politisk rådgiver. I stillingen vil hun bistå forbundets valgte ledelse i det daglige arbeidet de skal gjøre, og jobbe med oppgaver i skjæringspunktet mellom politikk, analyse og kommunikasjon.

- Jeg er svært fornøyd med at vi nå får på plass en ressurs som kan bistå tettere på den valgte ledelsen i den viktige jobben de skal gjøre for å synliggjøre Negotia, og som i samarbeid med den øvrige administrasjonen kan bidra til at vi øker vårt gjennomslag i saker som har betydning for våre medlemmer. Heidi har gjennom hele ansettelsesprosessen imponert oss med sterk politisk forståelse og gode kunnskaper om kommunikasjon. Vi ser fram til at hun starter i jobben over nyttår, sier generalsekretær Tore Hansen.

Heidi Amalie Bang kommer til Negotia fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i Barne- og familiedepartementet. Hun har tidligere jobbet med politikk, analyse og kommunikasjon, blant annet i Gambit Hill & Knowlton Strategies, Rambøll Management Consulting og Arbeiderpartiet. Heidi er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, hvor hun også var aktiv blant annet som representant i styret ved universitet, og som skribent og politisk kommentator i avisen Universitas.

- Negotia gjør et viktig arbeid for å bedre arbeidshverdagen til folk i privat næringsliv og frivillig sektor. Jeg gleder meg til å bidra med å løfte fram det arbeidet, og være en støtte for de som står på i organisasjonen hver dag. Jobb nummer én er å bli kjent med organisasjonen og de flotte folkene, sier Bang.

Politisk rådgiver inngår i generalsekretærens stab, som for øvrig har ansvar for økonomi, HR, og IT, i tillegg til kontakten med forbundets lokale avdelinger og regioner samt hovedorganisasjonen YS.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker