- Jeg gleder meg til å bidra med å løfte fram det viktige arbeidet Negotia gjør, og være en støtte for de som står på i organisasjonen hver dag, sier nyansatt politisk rådgiver Heidi Amalie Bang.

Negotia får politisk rådgiver

Negotia har ansatt Heidi Amalie Bang (28) som politisk rådgiver. I stillingen vil hun bistå forbundets valgte ledelse i det daglige arbeidet de skal gjøre, og jobbe med oppgaver i skjæringspunktet mellom politikk, analyse og kommunikasjon.

- Jeg er svært fornøyd med at vi nå får på plass en ressurs som kan bistå tettere på den valgte ledelsen i den viktige jobben de skal gjøre for å synliggjøre Negotia, og som i samarbeid med den øvrige administrasjonen kan bidra til at vi øker vårt gjennomslag i saker som har betydning for våre medlemmer. Heidi har gjennom hele ansettelsesprosessen imponert oss med sterk politisk forståelse og gode kunnskaper om kommunikasjon. Vi ser fram til at hun starter i jobben over nyttår, sier generalsekretær Tore Hansen.

Heidi Amalie Bang kommer til Negotia fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i Barne- og familiedepartementet. Hun har tidligere jobbet med politikk, analyse og kommunikasjon, blant annet i Gambit Hill & Knowlton Strategies, Rambøll Management Consulting og Arbeiderpartiet. Heidi er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, hvor hun også var aktiv blant annet som representant i styret ved universitet, og som skribent og politisk kommentator i avisen Universitas.

- Negotia gjør et viktig arbeid for å bedre arbeidshverdagen til folk i privat næringsliv og frivillig sektor. Jeg gleder meg til å bidra med å løfte fram det arbeidet, og være en støtte for de som står på i organisasjonen hver dag. Jobb nummer én er å bli kjent med organisasjonen og de flotte folkene, sier Bang.

Politisk rådgiver inngår i generalsekretærens stab, som for øvrig har ansvar for økonomi, HR, og IT, i tillegg til kontakten med forbundets lokale avdelinger og regioner samt hovedorganisasjonen YS.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler