Jobbveiviseren kommer i en forbedret utgave der den kompetansen man har tilegnet seg gjennom både arbeidserfaring og formell utdanning samles på ett sted. Foto: AdobeStock

Nå blir Jobbveiviseren enda bedre

Fra 1. juni relanseres medlemstjenesten Jobbveiviseren med nye funksjoner. Dermed blir dette verktøyet for kartlegging av kompetanse enda mer komplett.

Negotia testet ut Jobbveiviseren som medlemstilbud i 2018/2019. 1. juni relanseres dette verktøyet for kartlegging av kompetanse i en ny og utvidet utgave. Det legges i første omgang til en egen CV-modul der den kompetansen man har tilegnet seg gjennom både arbeidserfaring og formell utdanning samles på ett sted.

På sikt er også planen å tilby en utviklingsmodul, hvor man blant annet kan komme i kontakt med arbeidsgivere som etterspør akkurat den kompetansen man selv besitter.

Negotia har gått foran med å utvikle Jobbveiviseren sammen med forbundene Parat og Delta. Nå gjøres tilbudet tilgjengelig for hele YS-fellesskapet. Dette er et ledd i ambisjonen om å sikre medlemmene relevant kompetanse og bidra til livslang læring.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når den nye versjonen av Jobbveiviseren lanseres i juni.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker