Forbundsleder Arnfinn Korsmo og 2. nestleder Eirik Bornø på Arendalsuka 2015. Foto: Terje Bergersen

Møt Negotia i Arendalsuka

Mandag 15. august åpner Arendalsuka. Dette er en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og møter folk for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. 

Negotia er også til stede på ulike arrangementer gjennom hele uka.
 -  Vi deltar blant annet aktivt på Venstre sin debatt om "det grønne skiftet" torsdag 18. august kl. 15.15 på Cafe Victor. Innlederne fra YS og Negotia vil gi forskjellige perspektiver på arbeidstakerorganisasjonenes rolle.  YS og Negotia har gjennomført en omfattende undersøkelse om verneombudenes rolle som miljøvennlig drivkraft. Resultatene blir lagt fram under innledningen i denne debatten,

I debatten vil Håkon Haugli fra Abelia og Ola Elvestuen Venstre, leder i energi- og miljøkomiteen, hjelpe oss med å løfte blikket mot det grønne skiftet, opplyser forbundsleder Arnfinn Korsmo. 

Negotia skal ha egen stand i YS-teltet på torget utenfor Arendal kulturhus torsdag 18. august mellom kl. 11 og 14 og oppfordrer alle medlemmer som er i området om å stikke innom oss. Her blir det blant annet anledning til å delta i Negotias karrierestigespill.

 -   Jeg gleder meg til en uke i Arendal med mange aktuelle og spennende temaer og håper jeg treffer mange Negotia-medlemmer der. For de som har lagt siste del av ferien i området hører jeg at det er spådd sol og sommer i Arendal til uka, sier Arnfinn Korsmo.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker