Invitasjon til webinar om pensjon

Negotia inviterer til pensjons-webinar for medlemmer over 55 år. Første del gjennomføres onsdag 29. april og andre del onsdag 6. mai.

Begge webinarene starter klokken 18.00 og varer en time. Innholdet gir deg innsikt i pensjonssystemet i Norge samt muligheter og konsekvenser av ulike pensjonsvalg.

Foreleser Morten Gjelstad er daglig leder i pensjonsrådgiver.no, som tilbyr rådgivning, kurs og konsulenttjenester innen pensjon. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring med presentasjon av fagstoff og utarbeidelse av analyser. Gjelstad er også tidligere medlem av Dagens Næringslivs pensjonspanel.

Del 1 av webinaret – onsdag 29. april kl. 18.00
· Pensjon A-B-C. Grunnleggende gjennomgang av pensjonssystemet
· Bør jeg ta ut pensjon samtidig som jeg jobber?
· Hva blir effekten av videre arbeid?
· Hvilke fallgruver bør jeg kjenne til?
· Hvordan blir skatten på min pensjon?
· Hvordan får jeg oversikt over samlet pensjon?

Del 2 av webinaret – onsdag 6. mai kl. 18.00
· Pensjon A-B-C – litt repetisjon
· Har jeg en god pensjonsordning?
· Hva må jeg være oppmerksom på hvis jeg bytter jobb?
· Hva skjer hvis jeg blir syk eller faller fra?
· Bør jeg spare ekstra til pensjon, og hvilke alternativer finnes?

I tillegg får du pensjonsråd tilpasset din aldersgruppe og en oppdatering på hvilke endringer som skjer på pensjonsområdet som kan påvirke din framtidige pensjon.

Påmelding
DEL 1: https://zoom.us/webinar/register/WN_E7DUoJZnRGybmcarspABdw
DEL 2: https://zoom.us/webinar/register/WN_0nBGUEjESR-RjbpPosV8RA

-------------------

Praktisk info
Negotia bruker Zoom: https://zoom.us/ for webinarer. Du bør ha en bruker på Zoom for å registrere deg, det er gratis og tar 1-2 minutter. Du kan delta via egen PC eller mobil. På mobil bør du laste ned en app: Zoom, men du kan også logge inn via en lenke du får i bekreftelsen du mottar etter påmelding. På PC må du installere en liten "plug-in" (programvare) for å åpne webinaret.

Det er lurt å logge seg inn 5-10 minutter før webinaret starter. Husk å sjekke at du har lyd. Som deltaker vil du ikke være på video, kun lyd. Du vil imidlertid se både møteleder og foredragsholder. Du kan stille spørsmål via "Q&A"-funksjonen, og du kan be om ordet (raise hand). Møteleder vil da kunne åpne for at du kan snakke.

Dersom du opplever problemer med å logge inn på webinaret, eller har andre tekniske problemer, tar du kontakt med Pål Hannevig: 901 42 116 eller paal@negotia.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker