Markedskonsulent Jan Olav Markussen (t.v.) og utviklingssjef Pål Hannevig, gleder seg til å ta i mot nye tillitsvalgte i Negotias lokaler 5. september. Foto: Terje Bergersen

Invitasjon til deg som er ny tillitsvalgt

Bli med på “Startskuddet” 5. september. En introduksjonsdag hvor du blir bedre kjent med Negotia og andre tillitsvalgtkollegaer.

- Dette er et nytt tiltak rettet mot nye tillitsvalgte som ennå ikke har deltatt på kompetanseprogrammet eller andre kurs. Målet er å skape entusiasme som gir grunnlag for engasjert og aktiv klubbdrift, sier Pål Hannevig, utviklingssjef i Negotia.

Introduksjonsdagen går av stabelen tirsdag 5. september fra klokken 0900 til 1600, og holdes i administrasjonens lokaler i Lakkegata 23, Oslo.

Samlingen vil ha fokus på disse fagområdene:

  • Dine rettigheter og plikter som tillitsvalgt
  • Verktøy og hjelpemidler/ressurser for tillitsvalgte
  • Administrasjonens rolle og oppgaver
  • Rekruttering - verving av medlemmer
  • Klubbdrift og handlingsplan for klubben

Markedskonsulent Jan Olav Markussen framhever at det å knytte kontakter og bli kjent med andre også er en viktig hensikt med introduksjonsdagen:

- Her får de som kommer en fin mulighet til å bli kjent med både Negotias administrasjon og forbundsledelsen, i tillegg til at de treffer tillitsvalgtkolleger fra andre virksomheter og miljøer. Og så gir det ikke minst oss sjansen til å bli kjent med dem. Læring og erfaringsutveksling “på tvers” er viktig for en organisasjon som Negotia, sier Markussen.

Deltakelsen er naturligvis gratis. Negotia dekker reiseutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste.

Påmelding til e-post:    kurs@negotia.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker