Tina Gjøen og Thor Erlend Mehammer sier at Negotia-konferansen har gitt gnist til å stå på videre som tillitsvalgte – Ikke minst når det gjelder å rekruttere nye medlemmer. Foto: Terje Bergersen

Inspirert av nyttige temaer og møte med andre tillitsvalgte

NEGOTIA-KONFERANSEN. Nye fjes er alltid hyggelig å se. Vi tok en prat med personene bak to av dem.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Tina Gjøen er ny tillitsvalgt i Proximo Norge, leverandør av bredbånd og telefonitjenester. Hun har vært medlem i to år og ble tillitsvalgt i mai. Fra Førde i Sogn og Fjordane kommer Thor Erlend Mehammer, lokal tillitsvalgt i Røde Kors og medlem siden 2014.

Begge deltar på et sentralt Negotia-arrangement for første gang. Vi lurte på hva som gjorde at de meldte seg på og hvordan de har opplevd konferansen.

- Jeg hadde forventninger til både de spennende temaene og det å møte andre tillitsvalgte, og må si at begge deler har innfridd. Særlig de innleggene som har gått på tillitsvalgtes rolle har inspirert. Det har vært en veldig god flyt i konferansen, variert og fint. Det er mange utfordringer i framtiden, så å få faglig påfyll som dette synes jeg er et veldig bra tilbud fra Negotia, sier Tina Gjøen.

Thor Erlend Mehammer nikker og legger til:

- Det som fenget interessen hos meg aller først var faktisk bildet av den ene foredragsholderen Hans-Wilhelm Steinfeld, som ble brukt da konferansen ble annonsert på nettsiden og Facebook. Ellers er det jo høyaktuelle temaer vi har fått lære mer om her. Veldig nyttig, ikke minst det å snakke med tillitsvalgte fra andre medlemsgrupper og lære av hverandres erfaringer, sier han.

Begge har betydelig medlemspotensial i sine virksomheter og har planer om rekruttere medlemmer når de kommer "hjem".

- Dette gir gnist til å stå på videre i Negotia. Det er mange å rekruttere i mitt område Sogn og Fjordane. Og totalt er det et medlemspotensial i Røde Kors på noen hundre. Dem skal vi ta, smiler Thor Erlend Mehammer.

- Vi har også mange mulige medlemmer, kvitterer Tina Gjøen. – Klubben vår er skilt ut av Negotia i NextGen Tel, så vi er i ferd med å bygge oss opp. Vi er godt i gang, og målet må være at vi skal bli både bedre og større.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker