Inger Lise Rasmussen fungerer i stillingen fram til styret har ansatt ny generalsekretær. Foto: Terje Bergersen

Inger Lise Rasmussen konstituert som generalsekretær i Negotia

I en overgangsfase er tidligere forbundsleder Inger Lise Rasmussen konstituert som generalsekretær i Negotia.

Konstitueringen skjer i forbindelse med at Rune Aale-Hansen slutter som generalsekretær 1. oktober, og varer fram til ny generalsekretær er ansatt.

Rasmussen var forbundsleder for Negotia i perioden 1999 til 2015. Etter dette har hun hatt stilling som spesialrådgiver i administrasjonen.

- En av styrets viktige oppgaver er å ansette generalsekretær i Negotias administrasjon. Vi er godt i gang med å finne en solid person som skal fylle denne stillingen permanent i tiden framover. Intervjuer starter allerede nå tidlig i oktober, sier forbundsleder Monica A. Paulsen, og legger til:

- Vi i forbundsstyret er glade for at Inger Lise Rasmussen har takket ja til å hjelpe oss i denne overgangsfasen. Med hennes lange ledererfaring er vi trygge på at den administrative driften er godt sikret inntil ny generalsekretær er på plass.

Rune Aale-Hansen sa opp sin stilling i juni og tiltrer som administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening.

- Etter åtte år i forbundet ønsket Rune nye utfordringer. Vi er takknemlig for den gode jobben han har gjort for organisasjonen, og ønsker ham all lykke til i sin nye jobb, sier Monica A. Paulsen.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker