Inger Lise Rasmussen fungerer i stillingen fram til styret har ansatt ny generalsekretær. Foto: Terje Bergersen

Inger Lise Rasmussen konstituert som generalsekretær i Negotia

I en overgangsfase er tidligere forbundsleder Inger Lise Rasmussen konstituert som generalsekretær i Negotia.

Konstitueringen skjer i forbindelse med at Rune Aale-Hansen slutter som generalsekretær 1. oktober, og varer fram til ny generalsekretær er ansatt.

Rasmussen var forbundsleder for Negotia i perioden 1999 til 2015. Etter dette har hun hatt stilling som spesialrådgiver i administrasjonen.

- En av styrets viktige oppgaver er å ansette generalsekretær i Negotias administrasjon. Vi er godt i gang med å finne en solid person som skal fylle denne stillingen permanent i tiden framover. Intervjuer starter allerede nå tidlig i oktober, sier forbundsleder Monica A. Paulsen, og legger til:

- Vi i forbundsstyret er glade for at Inger Lise Rasmussen har takket ja til å hjelpe oss i denne overgangsfasen. Med hennes lange ledererfaring er vi trygge på at den administrative driften er godt sikret inntil ny generalsekretær er på plass.

Rune Aale-Hansen sa opp sin stilling i juni og tiltrer som administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening.

- Etter åtte år i forbundet ønsket Rune nye utfordringer. Vi er takknemlig for den gode jobben han har gjort for organisasjonen, og ønsker ham all lykke til i sin nye jobb, sier Monica A. Paulsen.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler