Hedersprisen tildelt Rune Martinsen

Negotias høyeste utmerkelse Hedersprisen, ble tildelt Rune Martinsen på landsmøtet lørdag.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Martinsen er daglig leder i det Negotia-tilsluttete Økonomiforbundet, som har kontor og administrasjon på Hamar. Han var mangeårig medlem, lokal og sentral tillitsvalgt i det tidligere Kommunikasjonsforbundet som fusjonerte med Negotia i 2005. Og i tillegg ansatt som rådgiver i Negotias administrasjon fra 2005 til 2014.

Prismottakeren er fortsatt medlem i forbundet, er organisasjonsmessig aktiv i avdeling Mjøsa og delegat på landsmøtet gjennom region Øst.

Forbundsleder Arnfinn Korsmo sto for prisoverrekkelsen under landsmøtemiddagen lørdag kveld.

- Hedersprismottakeren er en mann som aldri sier nei når noen trenger hjelp, og som har vært med forbundet siden lenge før årtusenskiftet. Mange medlemmer har opplevd Rune Martinsen som en trygg og solid støtte i forskjellige situasjoner opp gjennom årene. Han er dessuten kjent som en humørspreder som ikke tar seg selv så høytidelig, sa Korsmo under overrekkelsen.

Martinsen mottok prisen til stor applaus, og erkjente at han var både svært overrasket og svært stolt.

- Dæn så je itte komma, sa Martinsen på sin breie Hamar-dialekt. – Så totalt uventa og utrulig hyggelig. Tusen takk alle samma, detta blir en bra kveld, sa en glad og rørt Hederspris-mottaker.

Vi gratulerer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker