Tett på Steinfeld. Utenriksreporteren, forfatteren og historikeren Hans-Wilhelm Steinfeld skal snakke om truslene mot det demokratiske styresettet i Europa.

Hans-Wilhelm Steinfeld kommer til årets Negotia-konferanse

Hovedtemaene på konferansen er bedriftsdemokrati, medbestemmelse, krisehåndtering og kompetanse. Det er nå klart for påmelding.

Som tidligere profilert NRK-journalist og utenrikskorrespondent, er Hans-Wilhelm Steinfeld velkjent for de fleste. Han er utdannet historiker og har Russland og Balkan blant sine spesialfelter. Steinfeld har også utgitt flere bøker. Den nyeste har tittelen "Hatet i Europa", hvor forfatteren tar for seg de tidsaktuelle politiske strømningene i vår egen verdensdel.

På Negotia-konferansen får vi høre Steinfelds analyser av truslene mot det demokratiske styresettet i Europa. Men det er flere spennende saker på programmet – blant annet innlegg fra historiker Tor Haugnes, tidligere Orkla-tillitsvalgt Stein Stugu, organisasjonspsykolog Ole André Bråten og motivator Solfrid Flateby.

I tillegg blir det tre parallellsesjoner med temaene kompetanse, den nye personvernlovgivningen og en presentasjon av medbestemmelsesbarometeret.

Tidspunktet er 20. og 21. september - på Hotel Olavsgaard i Skedsmo

Påmelding og komplett program

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker