Tett på Steinfeld. Utenriksreporteren, forfatteren og historikeren Hans-Wilhelm Steinfeld skal snakke om truslene mot det demokratiske styresettet i Europa.

Hans-Wilhelm Steinfeld kommer til årets Negotia-konferanse

Hovedtemaene på konferansen er bedriftsdemokrati, medbestemmelse, krisehåndtering og kompetanse. Det er nå klart for påmelding.

Som tidligere profilert NRK-journalist og utenrikskorrespondent, er Hans-Wilhelm Steinfeld velkjent for de fleste. Han er utdannet historiker og har Russland og Balkan blant sine spesialfelter. Steinfeld har også utgitt flere bøker. Den nyeste har tittelen "Hatet i Europa", hvor forfatteren tar for seg de tidsaktuelle politiske strømningene i vår egen verdensdel.

På Negotia-konferansen får vi høre Steinfelds analyser av truslene mot det demokratiske styresettet i Europa. Men det er flere spennende saker på programmet – blant annet innlegg fra historiker Tor Haugnes, tidligere Orkla-tillitsvalgt Stein Stugu, organisasjonspsykolog Ole André Bråten og motivator Solfrid Flateby.

I tillegg blir det tre parallellsesjoner med temaene kompetanse, den nye personvernlovgivningen og en presentasjon av medbestemmelsesbarometeret.

Tidspunktet er 20. og 21. september - på Hotel Olavsgaard i Skedsmo

Påmelding og komplett program

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler