Forbundsleder Arnfinn Korsmo og nestleder Monica Paulsen ser fram til en spennende Arendalsuke i august. Foto: Terje Bergersen

Grønn debatt på Arendalsuka

Negotia stiller til debatt om grønn omstilling på Arendalsuka i august – sammen med YS og partiet Venstre.

Arrangementet foregår torsdag 18. august klokken 1500-1600 på Café Victor i Arendal. Forbundsleder Arnfinn Korsmo og YS-leder Jorunn Berland vil delta i debattpanelet. Nestleder Monica Paulsen og leder for Negotias avdeling på Svalbard, Hilde Fålun Strøm, bidrar med innledninger. Det samme gjør seniorrådgiver Gunn Kristoffersen i YS.

- Negotia tar utfordringene knyttet til klima og miljø på alvor, og har dette høyt på agendaen. Framvekst av grønne arbeidsplasser og kompetanse vil være viktig i årene framover, og omstillingen må skje i dialog mellom myndighetene og partene i arbeidslivet, sier nestleder Monica Paulsen.

Hun er glad for å ha fått til arrangementet sammen med YS og Venstre, og ser ellers fram til en spennende Arendalsuke stappfull av aktuelle temaer.

- Det blir virkelig mange arrangementer i løpet av disse augustdagene. Arendalsuka går av stabelen for femte året på rad, og har etablert seg som en svært viktig møteplass for aktører i norsk samfunnsliv, sier Negotias nestleder.

Les også: Snart braker det løs igjen i Arendal

Arendalsuka arrangeres i år fra mandag 15. til lørdag 20. august. Les mer

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler