Forbundsleder Arnfinn Korsmo og nestleder Monica Paulsen ser fram til en spennende Arendalsuke i august. Foto: Terje Bergersen

Grønn debatt på Arendalsuka

Negotia stiller til debatt om grønn omstilling på Arendalsuka i august – sammen med YS og partiet Venstre.

Arrangementet foregår torsdag 18. august klokken 1500-1600 på Café Victor i Arendal. Forbundsleder Arnfinn Korsmo og YS-leder Jorunn Berland vil delta i debattpanelet. Nestleder Monica Paulsen og leder for Negotias avdeling på Svalbard, Hilde Fålun Strøm, bidrar med innledninger. Det samme gjør seniorrådgiver Gunn Kristoffersen i YS.

- Negotia tar utfordringene knyttet til klima og miljø på alvor, og har dette høyt på agendaen. Framvekst av grønne arbeidsplasser og kompetanse vil være viktig i årene framover, og omstillingen må skje i dialog mellom myndighetene og partene i arbeidslivet, sier nestleder Monica Paulsen.

Hun er glad for å ha fått til arrangementet sammen med YS og Venstre, og ser ellers fram til en spennende Arendalsuke stappfull av aktuelle temaer.

- Det blir virkelig mange arrangementer i løpet av disse augustdagene. Arendalsuka går av stabelen for femte året på rad, og har etablert seg som en svært viktig møteplass for aktører i norsk samfunnsliv, sier Negotias nestleder.

Les også: Snart braker det løs igjen i Arendal

Arendalsuka arrangeres i år fra mandag 15. til lørdag 20. august. Les mer

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker