Konsentrert monstertruckkjøring på Negotia-dagen hos EVRY! Innfelt bilde: Medlemmer i klubbstyret, fra venstre: Terje Dahl, Tore Stokke, Eirik Bornø (leder) og Tommy Aldrin (nestleder). Linselus i bakgrunnen er forbundsleder Arnfinn Korsmo. Foto: Cathrine Ekenes Iversen.

Fullt TRUCK hos Negotia EVRY

Da klubbledelsen i Negotia EVRY ville gjøre noe annerledes, inviterte de kollegaene til kappkjøring med monstertruck.

Ja, ikke ekte monstertruck da, det skulle tatt seg ut. Men det ble morsomt og livlig nok med fete, radiostyrte modellversjoner.

- Vi som er tillitsvalgte gjør mye arbeid hele tida som ikke er så synlig for medlemmene. Nå ville vi vise oss fram og skape litt nysgjerrighet på en annerledes måte. Et stunt som dette her har vi ikke gjort før, sier klubbleder Eirik Bornø.

Skape blest om klubben

Sammen med klubbstyret og utsendte fra markedsavdelingen i Negotia sentralt, stilte han morgenfrisk utenfor resepsjonen ved hovedkontoret på Fornebu. Medlemmer og uorganiserte kollegaer ble ønsket velkommen på jobb med ferske boller, informasjon og invitasjon til aktiviteter på torget seinere på dagen.

- Vi skulle gjerne sett at enda flere våget seg ut på torget og deltok i aktivitetene. Men responsen var slett ikke verst. Dette handler om å skape blest om klubben. Det synes jeg vi oppnådde.

Negotia har den klart største klubben i IKT-selskapet EVRY. Virksomheten har hovedkontor ved Telenor-senteret på Fornebu, og i tillegg lokasjoner flere steder rundt i landet. Klubbleder Eirik Bornø, som også er andre nestleder i Negotias forbundsstyre, er tillitsvalgt på heltid og har plass i selskapets styre.

Ivaretar de ansattes rettigheter og vilkår          

- Som den største fagforeningen i selskapet har vi innflytelse. Vi ivaretar de ansattes rettigheter og vilkår overfor ledelsen, og det er det viktig at vi får bedre fram. Planen er at denne synlighetsdagen ved hovedkontoret blir fulgt opp med tilsvarende opplegg ute på flere av lokasjonene. Målet er oppmerksomhet, engasjement og flere medlemmer, sier Eirik Bornø.

Og vi legger til at vinneren av truckkjøringen får et tandemhopp i fallskjerm eller dykkerkurs i premie. Ganske så sporty!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker