Anerkjennende ord og gave. Forbundsleder Arnfinn Korsmo (t.v.) takket Helge Nilsen for stor og iherdig innsats gjennom tre tiår.

Bergensk jubileum og hyllest

- Den så jeg ikke komme, sa en overrasket, rørt og takknemlig Helge Nilsen, da han i helgen fikk en velfortjent påskjønnelse i forbindelse med Negotia Bergens 90-årsjubileum.

Tekst og foto: Kjell Terje Skrunes

Negotia-leder Arnfinn Korsmo uttrykte sin varmeste takk for Nilsens lange og iherdige innsats i forbundet, og overleverte en flott lysestake i sølv med Negotias logo som gave.

Anledningen var Negotia Bergens 90-årsjubileum som ble markert i kombinasjon med avdelingens tradisjonelle høstkurs.

Helge Nilsen har vært helt sentral i avdeling Bergens liv de siste tre tiårene. Selvsagt har han vært leder i flere år, men uansett formell rolle har han vært den som har trukket i tråder, ordnet og fikset.

- Etter den innsatsen Helge har lagt ned for oss, skulle det bare mangle at han får en skikkelig påskjønnelse som uttrykk for vår takknemlighet, sier leder i Negotia Bergen, Sverre Lygre.

Mottakeren var også i ilden under høstkurset, som første innleder, der han delte sin kunnskap om avdelingens historie fra stiftelsesdagen 28. november 1927 og til i dag.

Måten han takket for gaven på sier det meste om mannen:

- Det har vært takk nok, bare det at jeg har fått være med på så mye. Og så har det jo vært grådig gøy, da!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker