Fangsthytta Bamsebu. Foto: Hilde Fålun Strøm

Åpent webinar: Med hjertet i isen – en spektakulær svalbardreise

Forbundsstyremedlem Hilde Fålun Strøm og ekspedisjonsmakker Sunniva Sørby kom nylig hjem til Longyearbyen etter ni måneders overvintring i isødet på Svalbard. Bli med på en webinar-reise med spektakulær natur, klima og isolasjonens virkning i fokus. Torsdag 7. mai klokken 16.00-17.00.

Ekspedisjonen forlot sivilisasjonen i september i fjor. Gjennom vinter og mørketid har de to holdt hus i den 20 kvadratmeter store fangsthytta Bamsebu. På webinaret forteller Hilde og Sunniva hva fullstendig isolasjon fra omverdenen i ni måneder under arktiske forhold gjør med kropp og sinn. Og hva som skal til for i det hele tatt å overleve.

Overvintringen har også har også hatt viktige oppdrag underveis, med omfattende klimaobservasjon for toneangivende forskningsinstitusjoner nasjonalt og internasjonalt. Å engasjere verden til dialog om klimaendringer og hva vi alle kan bidra med, har vært et viktig mål med prosjektet.

Bli med på webinaret torsdag 7. mai klokken 16.00-17.00, så får du vite mer om alt dette.

PÅMELDING:  https://zoom.us/webinar/register/WN_M8EvSpV_RJqaDqWAdoR2sA

--------------------
Praktisk info:
Du kan delta enten via PC/laptop eller mobil. Bruker du mobil er det en fordel å installere Zoom-appen. På PC må du installere en liten "plug-in" (programvare) for å åpne webinaret. Det er derfor lurt å logge seg inn 5-10 minutter før webinaret starter. Husk å sjekke at du har lyd (velg "Join Audio"). Som deltaker vil du ikke være på video, og din mikrofon vil være avslått ("muted"). Du vil imidlertid se og høre både møteleder og foredragsholdere. Du kan stille spørsmål til foredragene via "Q&A"-funksjonen. Har du tekniske problemer, f.eks. med lyd, bruker du "Chat".

Dersom du opplever problemer med å logge inn på webinaret, eller har andre tekniske problemer tar du kontakt med Herman Gjeitanger: 951 18 388 eller herman.gjeitanger@negotia.no

Har du andre spørsmål til webinaret, kan du kontakte Pål Hannevig: 901 42 116 eller paal@negotia.no.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker