Hopp til hovedinnholdet

Siste nyheter

- IA-avtalen har gitt arbeidsplassene konkrete verktøy for å følge opp syke ansatte og forebygge sykdom, sier YS-leder Jorunn Berland. Foto: Terje Bergersen

- Nedgangen i sykefraværet viser at IA-avtalen virker, sier YS-leder Jorunn Berland.

Innstilt til toppverv i YS. Erik Kollerud (midten – innstilt som leder), Hans-Erik Skjæggerud (innstilt som 1. nestleder) og Monica A. Paulsen (innstilt som 2. nestleder). Foto: Terje Bergersen

Valgkomiteen i YS har innstilt Erik Kollerud (Delta) som ny YS-leder, og Hans-Erik Skjæggerud (Parat) og Monica A. Paulsen (Negotia) som henholdsvis 1. og 2. nestleder.

Situasjon fra tidligere Negotia-kurs. Foto: Nina Harbo

Her er et skreddersydd kurs for tillitsvalgte i virksomheter med flere arbeidssteder. Har du lyst og anledning? Sett av 31. oktober og 1. november.

Tina Gjøen og Thor Erlend Mehammer sier at Negotia-konferansen har gitt gnist til å stå på videre som tillitsvalgte – Ikke minst når det gjelder å rekruttere nye medlemmer. Foto: Terje Bergersen

NEGOTIA-KONFERANSEN. Nye fjes er alltid hyggelig å se. Vi tok en prat med personene bak to av dem.

Hele salen spisset ørene da Hans-Wilhelm Steinfeld leverte en historietime i særklasse på Negotia-konferansen. Foto: Terje Bergersen

NEGOTIA-KONFERANSEN. Verdivakuumet som oppsto da de tidligere sovjetstatene ble selvstendige preger store deler av Europa i dag, ifølge Hans-Wilhelm Steinfeld.

Høyt og lavt. Ole Andre Bråten brukte hele salen og utfordret tilhørerne i sitt engasjerende foredrag om krisehåndtering for tillitsvalgte.

NEGOTIA-KONFERANSEN. Tillitsvalgte må håndtere krisesituasjoner og konflikter. Hvordan beholder man roen og skaper gode resultater også når det stormer?

Plassene på Negotia-konferansen ble fylt opp på kort tid. Det deltar tillitsvalgte fra medlemsgrupper og avdelinger over hele landet. I forgrunnen Ellen Finstad (t.v.) og Irina Sævik. Foto: Jan Olav Markussen

NEGOTIA-KONFERANSEN. Hundre tillitsvalgte deltar torsdag og fredag på Negotia-konferansen. Fullsatt sal og fullpakket program!

Kristin Skogen Lund (midt imot) i forbindelse kravoverleveringen i årets tariffoppgjør mellom YS og NHO. Foto: Terje Bergersen

Etter seks år går Kristin Skogen Lund av som administrerende direktør i NHO. – Hun vil bli savnet som en ryddig og dyktig representant for motparten, sier Negotia-leder Monica A. Paulsen.

Statens sats for kjøregodtgjørelse er satt ned fra 4,10 kroner per kilometer til 3,90. Den nye satsen gjelder uansett kjørelengde.

Negotias 1. nestleder Eirik Bornø deltar på UNI Europas arbeidstidskonferanse i Wien. Her med UNI Global Unions generalsekretær Christy Hoffman (t.v.) og visegeneralsekretær Alke Boessinger.

Den konservative regjeringen i Østerrike vil innføre en ny lov hvor arbeidstidsgrensene utvides til 12 timer per dag og 60 timer i uken. Fagbevegelsen reagerer skarpt.

Det er oppnådd enighet for de sju overenskomstene med Virke innen helse, utdanning og kultur (HUK-området).

Arkivfoto: Nina Harbo

Her er kurset i pensjonsrettigheter for deg som er født i 1963 og senere. Vi gir deg kunnskapen du trenger for å gjøre de rette valgene.

Daværende Telenor Norge-direktør Berit Svendsen (til venstre) under en paneldebatt på Arendalsuka i august. Foto: Caroline M. Svendsen.

Det er i dag blitt kjent at Berit Svendsen går av som administrerende direktør for Telenor Norge AS. - Våre medlemmer beklager avgangen, sier Negotias forbundsleder Monica A. Paulsen.

Foto: Terje Bergersen

Negotias forbundsleder Monica A. Paulsen blir etter alt å dømme innstilt av valgkomiteen som ny 2. nestleder i YS.

- Bort med avgiftsøkningene og fram med samarbeidet. Forbundsleder Monica A. Paulsen med Negotia Ung-leder og Ringnes-tillitsvalgt Trond Vegard Sæle(t.h.), og tillitsvalgt for Negotia i Coca-Cola Lars Einar Ingvaldsen. Foto: Terje Bergersen.

Negotia var onsdag i møte på Stortinget for å påvirke politikere til å reversere økningene i sukkeravgiften.

Pensjon er et tema det er økende interesse for, og det har vært rift om plassene på Negotias kurs på dette området de senere årene. Foto: Nina Harbo.

Negotia tilbyr nå kurs for tillitsvalgte i virksomheter som har offentlige pensjonsordninger i KLP og SPK (Statens pensjonskasse).

Prisen Årets tillitsvalgt ble i 2017 tildelt Pål Ligaard i Telenor Mobile. Foto: Terje Bergersen

Prisen skal deles ut på Negotias landsmøte i november. Fristen for å sende inn forslag er 10. oktober.

- IA-avtalen er et godt virkemiddel når arbeidsgivere skal tilrettelegge, slik at flere kan få lavere sykefravær og jobbe lenger, sier YS-leder Jorunn Berland. Tirsdag la hun fram 2018-versjonen av YS Arbeidslivsbarometer på Arendalsuka. Foto: Terje Bergersen

- Ikke alle har god nok helse til å jobbe full tid, eller være i jobb i det hele tatt. Disse vi må finne løsninger for i arbeidslivet sier YS-leder Jorunn Berland. 

Bård Stensli, politioverbetjent i PST, ble tildelt YS' likestillingspris i 2017 for sin innsats for å gi homofile i norsk politi et ansikt og en stemme. Foto: Terje Bergersen

Likestillingsprisen deles som vanlig ut på YS-konferansen i oktober. Siste frist for forslag er onsdag 15. august.

Negotias ledertrio er på plass under Arendalsuka. Forbundsleder Monica A. Paulsen med 1. nestleder Eirik Bornø (t.h) og 2. nestleder Håkon Skahjem. Foto: Terje Bergersen

Arendalsuka starter førstkommende mandag. Tirsdag er den store YS-dagen og vi setter pris på om du tar deg tid til å besøke oss under arrangementet.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.