Hedersprisen tildeles medlemmer som har gjort en helt spesiell innsats i forbundet gjennom mange år, noe prismottaker Torbjørn Fevang oppfyller til fulle. Foto: Terje Bergersen.

Negotias hederspris til Torbjørn Fevang

På landsmøtet fredag ble Torbjørn Fevang tildelt Negotias høyeste utmerkelse Hedersprisen, for sin store innsats som tillitsvalgt på forskjellige plan i organisasjonen gjennom mange år.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Fevang har vært klubbtillitsvalgt i Nortura og Matiq, og er i dag leder for avdeling Vestfold og leder av kontrollkomiteen i forbundet. Tildeling av Hedersprisen vedtas av forbundsstyret.

- Dette er noe av det morsomste og hyggeligste jeg gjør som forbundsleder, innledet Monica A. Paulsen da det store øyeblikket nærmet seg, før hun ga Fevang denne solide attesten:

- Her har vi med en ruvende skikkelse å gjøre, som gjerne snakker "rett fra levra", og som ikke bryr seg om å pakke inn meningene sine. Tydelighet er et varemerke for denne mannen. Når han snakker lytter folk, ikke av frykt men fordi det som kommer har relevans og alltid er "to the point". Og selv om stilen noen ganger kan være litt brysk, ligger det alltid en varme under, som signaliserer respekt og omtanke for organisasjonen og menneskene.

- Torbjørn, vi i Negotia er heldige som har en tillitsvalgt som deg. Gratulerer med velfortjent hederspris, sa forbundslederen.

Applausen og jubelen som fulgte vitnet om at dette var en populær tildeling. Prismottakeren som ellers ofte har en del på hjertet, ble tydelig litt satt ut og takket enkelt på denne måten:

- Nå ble jeg veldig glad. Ja, jeg kan nok være litt av alt det du omtalte meg som, Monica. Brysk og rett fram og alt det der. Men det er godt ment, da, det kan jeg forsikre dere om. Tusen takk for varme ord og tusen takk for prisen.

Med hedersprisen følger diplom, pengegave på 10 000 kroner og bildet "Alle samlet " laget av kunstneren Aleksander Stub.

Vi gratulerer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker