Verv et medlem

Kjenner du noen som ikke er organisert? Har du spurt om vedkommende vil bli medlem i Negotia? Kanskje er det ikke mer enn dette enkle spørsmålet som skal til.

Vervepremie

Vi belønner selvfølgelig medlemmene våre som verver! Verver du nye medlemmer til Negotia, får du et digitalt gavekort på kr. 300,- per nye medlem du verver. Det digitale gavekortet kan du bruke til å velge fritt blant alle gavekortene hos leverandøren.

Nye medlemmer får tilbud om YS-innbo til halv pris det første året.

Når mottar du gavekortet ditt?

Når vi har registrert første innbetaling fra medlemmet du har vervet, vil vi sende vervepremien til deg på den e-postadressen du selv har registrert på Min Side. Dette kan ta inntil tre måneder, siden innmeldingsmåneden er kontingentfri. Litt kjedelig å vente, men samtidig sikrer vi at vi ikke belønner ugyldige vervinger.

NB: Hvis du ikke har mottatt forventet gavekort, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt med oss. 

Trenger du verveargumenter? Her finner du 10 gode grunner til å være medlem

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å verve et nytt medlem, må du logge deg inn på Min Side, velge "Verving" i medlemsportalen og følge instruksjonene der. Her finner du både forslag tekst og din unike vervelenke som du kopierer og sender til den du skal verve.
Du kan også kopiere og sende lenken til innmeldingsskjemaet og vervekoden som ligger der, husk da å be det nye medlemmet om å legge inn vervekoden slik at det nye medlemmet registreres på deg.

NB! Medlemskapet er gratis for studenter, elever og lærlinger. Det gis derfor ikke gavekort for disse. Det utløses heller ikke gavekort for verving av medlemmer i Økonomiforbundet da de har egne kampanjer.

Kampanjer

I løpet av året har vi ulike kampanjer, med ulik premiering. Det er viktig at du registrer den tilhørende kampanjekoden for å bli registrert i kampanjen.

Vi kan også skreddersy egne kampanjer for din arbeidsplass. Ta kontakt med markedsavdelingen, så hjelper vi deg. Sammen finner vi den beste løsningen for dere.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker