Snu deg rundt og verv en kollega!

Har du spurt kollegaen din om hun eller han vil bli medlem i Negotia? Kanskje er det ikke mer enn dette enkle spørsmålet som skal til. 

Vervepremie

Verver du en kollega, får du et supergavekort på kr. 300,- per nye medlem du verver som takk for innsatsen. 

Innmelding og registrering av nytt medlem

For å kunne verve, må du logge deg inn på Min Side. Her vil du finne din unike vervelink (url) som du sender til den du skal verve. Når den du verver klikker på lenken, ledes de direkte til innmeldingsløpet, hvor vervingen vil bli registrert på deg. Ved kampanjer husk å oppgi kampanjekoder som du finner på Min side.

NB! Det utløses ingen premie for verving av studenter, elever eller lærlinger, fordi medlemskapet er gratis for disse. Det utløses heller ikke vervepremie for verving av medlemmer i Økonomiforbundet da de har egne kampanjer.

Når mottar jeg vervepremien? 

Vi sender ut gavekort når medlemmet du har vervet, har innbetalt sin første kontingent. Siden innmeldingsmåneden er kontingentfri, kan det ta opp mot 3 måneder før du mottar gavekortet ditt på mail (og SMS). 

NB: Hvis du savner din vervepremie, kan det lønne seg å sjekke spamfilteret ditt før du tar kontakt

Negotias gavekortleverandører er LuksusGavekortet fra HUURAY og Supergavekortet fra GoGift. 

LuksusGavekortet 

Klikk her for å komme til Negotias LuksusGavekort-side hvor du kan velge fritt blant alle gavekortene og sjekke saldo på ditt LuksusGavekort. 

SuperGavekortet 

Klikk her for å komme til Negotias SuperGavekort-side hvor du kan innløse verdikoden du har mottatt på mail og velge ditt gavekort. 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker