Jeg er medlem

Vi vil at du skal oppleve Negotia som en god støtte i arbeidssituasjonen din. Enten du er enkeltmedlem eller del av en gruppe, ønsker vi å gi deg den oppfølgingen du forventer og fortjener.

Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Men vi oppfordrer deg til å ta i bruk de tjenestene og fordelene vi tilbyr.

Personlig medlemskap

Medlemskapet ditt i Negotia er personlig. Det betyr blant annet at det følger deg som person og ikke hvor du jobber. Det er også viktig med tanke på kontingenttrekk, arbeidssted, eventuell tariffavtale, med mer. Les mer her. 

Bruk tjenestene

Kostnadsfri juridisk bistand og rådgivning

Negotias kompetanse er i første rekke knyttet til arbeidslivsspørsmål. Vår kompetanse er din sikkerhet. Som medlem i Negotia får du kostnadsfri juridisk bistand og rådgivning i alle saker relatert til arbeidsforholdet ditt! Se retningslinjer for juridisk bistand. 

Selv om du står uten jobb en periode, både kan og bør du opprettholde ditt medlemskap i Negotia. Det gir deg rettigheter og fordeler du kan trenge! Les mer.

Lønnsomme medlemsfordeler

Fordelene ved å være medlem i Negotia og YS er mange. I tillegg til den faglige kjernevirksomheten, tilbyr vi en rekke medlemsfordeler vi anbefaler deg å ta en titt på.

Gjennom tilbakemeldinger vet vi at mange medlemmer tjener inn hele medlemskontingenten eller mer, ved å bruke medlemsfordelene våre aktivt.

Egenutvikling

I våre dager er livslang læring mer aktuelt enn noen gang. Behovet for påfyll av kompetanse melder seg for alle arbeidstakere i økende omfang. Vi i Negotia er opptatt av at medlemmene skal ha den rette kunnskapen til å klare seg godt i arbeidslivet. Derfor har vi i mange år gitt utdanningsstipend på inntil 20.000 kroner per år, til medlemmer som tar etterutdanning.

I tillegg gir vårt eget tilbud innen kurs og læring, god anledning til egenutvikling. Konflikthåndtering, forhandlingsteknikk og arbeidslivsjus er populære temaer. Det samme gjelder kompetanseprogrammet for nye tillitsvalgte, praktisk lederutvikling og andre tilbud. Les mer om våre kurs her!

Mine samtykker

Vi er opptatt av å ta vare på dine personopplysninger, og at informasjonen du får fra oss er mest mulig nyttig og relevant for deg. Da kan vi gi deg gode råd og en bedre kundeopplevelse. Vi trenger også ditt samtykke for at våre samarbeidspartnere kan kontakte deg om medlemsfordeler og andre gode tilbud.

Ved å administrere dine samtykker på Min Side kan du motta viktig informasjon og personlig tilpasset kommunikasjon. Du kan når som helst endre dine samtykker på Min Side.

Klubb og tariffavtale?

Er man flere medlemmer i samme arbeidstakerorganisasjon står man sterkere på arbeidsstedet, og man kan kreve tariffavtale. Tariffavtalen gir deg og kollegaene langt flere rettigheter enn hva lovverket generelt tilbyr. 

Ønsker dere tariffavtale må dere starte med å danne en "klubb" og velge en tillitsvalgt. Så snart dette er på plass kan dere begynne arbeidet med å få tariffavtale.

Engasjere deg i Negotia

I Negotia er det medlemmene som bestemmer!

Alle medlemmer har den samme rett til å bli valgt til verv i organisasjonen, enten man er enkeltmedlem eller del av en stor klubb. Les mer om hvordan engasjere seg i de ulike leddene under organisasjonsstruktur.

Medlemskapet når du blir pensjonist

Når du ikke lenger er i arbeid, er du velkommen til å fortsette medlemskapet i Negotia som pensjonistmedlem. Les mer om pensjonistmedlemskap.

Utmelding

Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos Negotia, må du gjøre det på Min side.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler