Plassene på Negotia-konferansen ble fylt opp på kort tid. Det deltar tillitsvalgte fra medlemsgrupper og avdelinger over hele landet. I forgrunnen Ellen Finstad (t.v.) og Irina Sævik. Foto: Jan Olav Markussen

To dager med faglig påfyll

NEGOTIA-KONFERANSEN. Hundre tillitsvalgte deltar torsdag og fredag på Negotia-konferansen. Fullsatt sal og fullpakket program!

- Denne konferansen i september er blitt en godt innarbeidet tradisjon i forbundet. At det brede faglige programmet appellerer til de tillitsvalgte er tydelig, for plassene ble som vanlig fylt opp på kort tid.

Dette sier utviklingssjef Pål Hannevig, som er hovedansvarlig for arrangementet.

Programmet på torsdagen omfatter blant annet innlegg om bedriftsdemokrati, partssamarbeid, krisehåndtering og truslene mot det demokratiske styresettet i Europa. Det sistnevnte i form av et foredrag av Hans-Wilhelm Steinfeld, mangeårig utenrikskorrespondent i NRK.

Fredag starter med tre parallelle sesjoner om henholdsvis kompetanse i arbeidslivet, de nye personvernreglene og en undersøkelse om medbestemmelse. Videre blir det en presentasjon av et nytt samarbeidsprosjekt vedrørende medlemstilbud og medlemsoppfølging, mellom Negotia og tre andre YS-forbund.

Avslutningsvis får deltakerne en times motivasjonsforedrag med Solfrid Flateby – "Den beste utgaven av meg".

- Vi er glade for å kunne tilby dere tillitsvalgte to dager med et fullspekket faglig program. Økt kunnskap bidrar til at vi alle kan gjøre en enda bedre jobb i det daglige. Velkommen til Negotia-konferansen, sa forbundsleder Monica A. Paulsen under åpningen torsdag.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker