Cathrine Ekenes Iversen og Jan Olav Markussen, markedskonsulenter i Negotia, vil gjerne ha tips om ansattmiljøer som kan være aktuelle for medlemskap i Negotia. Foto: Terje Bergersen

Tips oss – så kan du tjene 1000 kroner

Kjenner du uorganiserte ansatte i andre bedrifter enn din egen? Da ønsker vi at du gir oss et tips som vi kan følge opp.

Dersom et slikt rekrutteringstips fører til at Negotia får til et informasjonsmøte med de ansatte i den aktuelle bedriften, honorerer vi deg med et supergavekort på 1000 kroner.

Negotias mål er at ansatte skal ha trygghet og innflytelse på arbeidsplassene sine – og få hjelp når de trenger det. Du som er medlem og kjent med verdiene ved å være organisert kan bidra til å spre dette budskapet. En anbefaling fra eksisterende medlemmer er uten tvil den beste markedsføringen vi kan få.

Derfor skal du ikke nøle med å gi oss et tips hvis du kjenner uorganiserte ansatte i andre bedrifter enn din egen, som kan være interessert i å vurdere medlemskap i Negotia.

Les mer her

NYTT: Alle som melder seg inn i Negotia får nå tilbud om innboforsikring gjennom Gjensidige kostnadsfritt i seks måneder fra innmeldingstidspunktet.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker