Sømløs videreføring. Nyvalgt klubbleder i Negotia Ahlsell, Heidi Christin Flesvik, ønskes lykke til av avtroppende leder Victor Henriksen. Foto: Monica Paulsen

Sikret kontinuitet i klubbdriften

Hva gjør man når lederen for medlemsklubben slutter? Jo, da tar man grep og sørger for videre drift og aktivitet.

At ting endrer seg fort er et kjent mantra i dagens arbeidsliv. Det samme kan man si om Negotias medlemsklubber. Ansatte flytter også på seg, og det kan brått bli behov for å ta en samling i bånn.

Dette skjedde nylig med den store Negotia-klubben i Ahsell da klubblederen gjennom en årrekke, Victor Henriksen, meldte at han går over i ny stilling i en annen bedrift. I samarbeid med Negotia sentralt ble det dermed planlagt et restart-kurs som ble gjennomført torsdag denne uken.

De rundt 200 Negotia-medlemmene i Ahlsell er fordelt på en rekke avdelinger rundt om i landet. På samlingen ble man enig om en ny tillitsvalgtstruktur tilpasset bedriftens oppbygging.

Ny hovedtillitsvalgt er Heidi Christin Flesvik. Hun gleder seg til å ta fatt på vervet:

- Jeg ser fram til å ta fatt på denne viktige oppgaven. Det blir spennende å få være med på den videre oppbyggingen av tillitsvalgtapparatet i Ahlsell. Målet er å skape et godt sikkerhetsnett for våre medlemmer, som vil fungere som en konstruktiv sparringspartner for ledelsen i bedriften, sier Heidi Christin Flesvik.

Avtroppende klubbleder Victor Henriksen stiller opp som mentor den første tiden.

- Det er kommet på plass et solid styre med mange gode tillitsvalgte på denne samlingen. Det lover godt for Ahlsell-klubbens framtid. Jeg ønsker de som tar over lykke til, og er samtidig veldig glad for å kunne opprettholde kontakten via mentorprogrammet Negotia har, sier Henriksen.

Trenger din klubb et restartkurs?
Ta kontakt med utviklingsavdelingen på epost: kurs@negotia.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker