Innflytelse! - Som tillitsvalgt får du innsyn og er tett på der hvor beslutningene i bedriften tas, sier Egil Kirkebø. Foto: Terje Bergersen

- Selvfølgelig er jeg organisert

Egil Kirkebø ble kjent med Negotia da forbundet presenterte seg på universitetet han gikk på. Nå er han en erfaren tillitsvalgt.

- Å være tillitsvalgt er både krevende og givende. Du står midt i spenningsfeltet mellom medlemmene og ledelsen, men det er også det som gjør det spennende, sier Kirkebø.

34-åringen er tillitsvalgt i fergeselskapet Fjord1 i Florø, og har i flere år vært nestleder for Negotia Ung. Han er opptatt av de store mulighetene for innflytelse tariffbestemmelsene gir i et arbeidsforhold.

- Som tillitsvalgt får du innsyn og er tett på der hvor beslutningene i bedriften tas. Du får kjennskap til ting du ellers ikke hadde visst om, og du har mulighet til å påvirke og hjelpe andre.

- Og ikke minst; hele medlemsgruppa har tilgang til Negotias kompetanse med rådgivning og advokathjelp når det trengs. Alle burde være organisert på jobben, sier Egil Kirkebø.

Les mer i medlemsbladet Negotia magasin

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker