En hyggelig start på dagen! Fungerende konserntillitsvalgt Morten Johnsen (midten), med markedskonsulent Jan Olav Markussen (t.h.) og Bent Kalhovd.

God sommermorgen med kaffe og boller

Negotia-klubben ved Agder Energi og LOS i Kristiansand ønsket de ansatte velkommen på jobb med kaffe og nystekte boller.

Sommerværet strålte og alle var sørlandsblide. En perfekt dag for synliggjøring og informasjon om hvorfor det er lurt å være medlem i Negotia.

- Denne vervedagen kom i stand etter at Jan Olav Markussen i markedsavdelingen hos Negotia besøkte oss på årsmøtet. Det er viktig å være synlig i miljøet, både overfor eksisterende medlemmer og øvrige ansatte i konsernet. Vi har også noen leietakere i bygget som syntes det var hyggelig å bli møtt med boller og kaffe, sier fungerende konserntillitsvalgt Morten Johnsen.

Morgenaktiviteten ble fulgt opp med vervestand i kantina under lunsjen, med utdeling av profileringsartikler og brosjyrer.

- Tiltaket har skapt god oppmerksomhet og interesse. Med litt oppfølging satser vi på å hanke inn noen nye medlemmer også. Vi oppfordrer gjerne andre Negotia-klubber til å gjøre det samme, sier Morten Johnsen.

Profileringsdagen ved Agder Energi arrangeres i samarbeid med markedsavdelingen i Negotia sentralt. Kunne din klubb ønske å arrangere noe tilsvarende? Da kan du ta kontakt på e-post: info@negotia.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker