En god strøm av interesserte gjester på standen. Spesielt mange unge tok turen innom. Foto: Arnfinn Korsmo

Folksomt på Negotia-standen i Arendal

Kast terningen til du får sju, så blir det ordna forhold på jobben. Lett som en plett …?

Tror ikke det! En bedre løsning er å bli medlem i en arbeidstakerorganisasjon – for eksempel Negotia! Da får du tilgang til tariffavtaler, kvalifisert rådgivning og bistand som sikrer deg rettigheter og innflytelse i arbeidslivet.

Negotias karrierestigespill setter fingeren på helt sentrale forhold ved arbeidslivet og det å være ansatt. Mange ville være med da spillmatta ble rullet ut på Arendalsuka torsdag. Den enkle og konkrete måten budskapet formidles på, slo godt an blant de besøkende på standen.

- Det er lettere å få fram poengene på denne måten, enn ved bare å prate og dele ut brosjyrer. Spillet skaper aktivitet og interesse. Dette har vært en fin dag med masse folk innom standen, sier Markeds- og informasjonssjef Jannecke Strøm.

Det har vært svært hektiske dager i Arendal hele uken, og det er langt fra slutt ennå. Torsdag ettermiddag deltar Negotia i debatt om grønn omstilling, og på kvelden kjører YS debatt om omstilling på utestedet Madam Reiersen. Den TV-sendte partilederdebatten går også torsdag kveld.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker