En god strøm av interesserte gjester på standen. Spesielt mange unge tok turen innom. Foto: Arnfinn Korsmo

Folksomt på Negotia-standen i Arendal

Kast terningen til du får sju, så blir det ordna forhold på jobben. Lett som en plett …?

Tror ikke det! En bedre løsning er å bli medlem i en arbeidstakerorganisasjon – for eksempel Negotia! Da får du tilgang til tariffavtaler, kvalifisert rådgivning og bistand som sikrer deg rettigheter og innflytelse i arbeidslivet.

Negotias karrierestigespill setter fingeren på helt sentrale forhold ved arbeidslivet og det å være ansatt. Mange ville være med da spillmatta ble rullet ut på Arendalsuka torsdag. Den enkle og konkrete måten budskapet formidles på, slo godt an blant de besøkende på standen.

- Det er lettere å få fram poengene på denne måten, enn ved bare å prate og dele ut brosjyrer. Spillet skaper aktivitet og interesse. Dette har vært en fin dag med masse folk innom standen, sier Markeds- og informasjonssjef Jannecke Strøm.

Det har vært svært hektiske dager i Arendal hele uken, og det er langt fra slutt ennå. Torsdag ettermiddag deltar Negotia i debatt om grønn omstilling, og på kvelden kjører YS debatt om omstilling på utestedet Madam Reiersen. Den TV-sendte partilederdebatten går også torsdag kveld.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler