Årets tillitsvalgt 2019 – Gard Henriksen i Negotia Felleskjøpet Agri. Foto: Terje Bergersen

Årets tillitsvalgt ble Gard Henriksen

På Negotias landsmøte lørdag ble Gard Henriksen i Felleskjøpet Agri tildelt prisen Årets tillitsvalgt.

Tekst og foto: Terje Bergersen

Henriksen er hovedtillitsvalgt for de rundt 350 medlemmene i Felleskjøpet Agri. Han ledet medlemmene gjennom den åtte dager lange streiken i september.

Forbundsleder Monica A. Paulsen sto for tildelingen, og ga prismottakeren blant annet denne attesten:

- Du samlet medlemmene dine under streiken og ga dem mot og vilje til å streike. Du fikk omverdenen til å forstå kampen dere sto i. Folk fikk med seg at dere i Felleskjøpet hadde gode grunner for å streike. Du står støtt mens vinden blåser som verst og lar deg ikke rikke. Gard - I denne streiken var øyet i orkanen.

- Vi ønsker å berømme deg for din store innsats. Vi er veldig takknemlig for at du er med i Negotia og er slik en fantastisk tillitsvalgt.

Prismottakeren selv tok det hele med den stoiske roen han er kjent for.

- Jeg vil først og fremst takke for den hjelpen og støtten vi fikk fra Negotias administrasjon i forbindelse med streiken. Den var det som gjorde oss i stand til å gjennomfør på den måten vi gjorde. Jeg takker også alle andre som støttet oss underveis, og medlemmene som sto stødig i kampen.

- Og tusen takk for denne hyggelige prisen, sa Gard Henriksen.

Prisen består av plakett med inskripsjon signert av forbundsledelsen, pluss reisestipend fra samarbeidspartner Gjensidige.

Vi gratulerer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker