Folksomt. Mange medlemmer i Kristiansand ville delta på en hyggelig og uformell kveld med god mat og spennende faglig program. Foto: André Askeland

120 på After Work i Kristiansand

Sørlandet slo til med deltakerrekord da Negotia arrangerte “After Work” for medlemmene i Kristiansand.

Inspirasjon, fellesskap og humor er stikkordene for arrangementet som nå begynner å “feste” seg som et medlemstilbud i Negotia. Her gis alle mulighet til å delta på en hyggelig og uformell kveld med god mat og spennende faglig program.

Fast foreleser er Morten Brandt, som formidler motivasjonsteori og resultatfokus på en måte som både er til alvorlig ettertanke og til tider hylende morsom. En raffinert miks, hvor de sindige sørlendingene fikk trimmet lattermusklene så det holdt.

I tillegg fikk de frammøtte konkurrere i kahoot (digital quiz), og de fikk stifte bekjentskap med forbundets egen blogger André Askeland på jobbog.blogg.no.

- Deltakelsen denne gangen er ny rekord. Det er moro at arrangementet fenger. I tillegg til at de som møter opp får en flott opplevelse, tror jeg dette styrker tilhørigheten til forbundet. Noen av dem som kom hadde også med seg uorganiserte kollegaer som vi selvsagt håper melder seg inn, sier en fornøyd markeds- og informasjonssjef Jannecke Strøm.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker