- Tilbudet berører overhodet ikke våre medlemmers opparbeidede vilkår når det gjelder blant annet tillegg for sen arbeidstid, helligdagstillegg, vakttillegg og provisjonsavtaler. Gard Henriksen, hovedtillitsvalgt for de streikende Negotia-medlemmene i Felleskjøpet Agri. Foto: Terje Bergersen

STREIKEN: Avviser tilbud fra Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet Agri kom torsdag ettermiddag med et tilbud for å få avsluttet konflikten. – Tilbudet er ikke i nærheten av å innfri våre krav, svarer Negotia.

Felleskjøpet tilbyr å sikre at de ansatte får videreført blant annet gruppelivsforsikringer samt full lønn under sykdom og foreldrepermisjon som i dag.

Til dette svarer Negotia følgende: 

"Vi synes det er positivt at Felleskjøpet Agri ønsker å avslutte denne konflikten. Det ønsker vi også.

Det tilbudet bedriften har kommet med nå er imidlertid ikke i nærheten av å innfri våre krav. Tilbudet berører overhodet ikke våre medlemmers opparbeidede vilkår når det gjelder blant annet tillegg for sen arbeidstid, helligdagstillegg, vakttillegg og provisjonsavtaler.

Det er bra at arbeidsgiver nå tilbyr å videreføre full lønn under sykdom og gruppelivsforsikring. Dersom arbeidsgiver også er villig til å sikre de øvrige rettighetene inn i NHO-systemet, så er vi innstilt på å finne en løsning.

Våre medlemmers lønnsvilkår vil bli kraftig redusert hvis vi godtar tilbudet fra bedriften. Tilbudet kan derfor ikke aksepteres."

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker