- Jeg mottar denne prisen med ydmykhet og ønsker å takke alle mine kjære medlemmer som nominerte meg, sier årets tillitsvalgt Louise-Marie Årdal.

Louise-Marie Årdal er årets tillitsvalgt i Negotia

Louise-Marie Årdal i Negotia-klubben ved Jets Vacuum på Hareid, er tildelt prisen årets tillitsvalgt i Negotia.

Klubben har eksistert i rundt fem år, og Årdal har vært hovedtillitsvalgt siden oppstarten. Bedriften har de seneste årene vært gjennom store endringer, og mye permitteringer nå i forbindelse med koronasituasjonen. Dette har gitt fagforeningene og de tillitsvalgte mange saker å jobbe med.

Årdal ble foreslått til prisen av sine kollegaer i klubben. De sier blant annet dette i sin begrunnelse for forslaget:

"Louise-Marie brenn for at vi alle skal ha eit godt arbeidsmiljø og få rettferdig behandling som er i trå med gjeldande regelverk. Ho er svært kunnskapsrik og oppdatert på lover og reglar. Dersom det oppstår utfordrande situasjonar er ho ikkje redd for å stille kritiske spørsmål til leiinga, og søkjer informasjon frå fagfolk i Negotia når det trengs".

Tildelingen skjedde i Ålesund for litt siden, og ble offentliggjort på Negotias digitale landsmøte søndag. Louise-Marie selv kvitterer på denne måten:

- Dette hadde jeg virkelig ikke sett for meg. Tusen takk til forbundsleder Monica som tok turen til Ålesund og overrasket meg skikkelig. Jeg mottar denne prisen med stor glede og ydmykhet.

- Jeg ønsker å takke alle mine kjære medlemmer som nominerte meg. Takk for at dere har tro på oss tillitsvalgte og setter pris på arbeidet vi legger ned. Og en ekstra takk til kollegaene i klubbstyret. Uten deres støtte og det gode samarbeidet oss imellom, hadde jeg ikke klart å være en god tillitsvalgt for medlemmene.

- En stor takk også til hele Negotia-apparatet i Lakkegata, som alltid stiller opp med gode råd, bistand, kurs og alt. Tusen hjertelig takk alle sammen!

Prisen består av plakett og 10.000 kroner fra samarbeidspartner Gjensidige.

Vi gratulerer!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker