Få mer ut av medlemskapet ditt!

Her følger viktig informasjon til deg som er medlem.

Bruk tjenestene

Vi vil at du skal oppleve Negotia som en god støtte i arbeidssituasjonen din. Enten du er enkeltmedlem eller del av en gruppe, ønsker vi å gi deg den oppfølgingen du forventer og fortjener. Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Men vi oppfordrer deg til å ta i bruk de tjenestene og fordelene vi tilbyr. Gjennom tilbakemeldinger vet vi at mange medlemmer tjener inn hele medlemskontingenten eller mer, ved å bruke medlemsfordelene våre aktivt. Les mer.

Min side – bare for medlemmer

På «Min side» har vi samlet viktig informasjon om ditt medlemskap og annet eksklusivt medlemsinnhold. Du finner funksjoner knyttet til rådgivning, kompetansepåfyll og informasjon om tilgjengelige medlemsfordeler.

For å logge inn på "Min side" benytter du enten BankID eller kode på mobil. 

Hold kontaktopplysningene dine oppdatert

På Min side kan du selv holde de viktigste kontaktopplysningene dine oppdatert. Dette er viktig med tanke på kontingenttrekk, arbeidssted, eventuell tariffavtale, med mer. 

Kurs og egenutvikling

I våre dager er livslang læring mer aktuelt enn noen gang. Vi i Negotia er opptatt av at medlemmene skal ha den rette kunnskapen til å klare seg godt i arbeidslivet.

Negotia har et stort tilbud innen kurs og opplæring som også gir god anledning til egenutvikling. Konflikthåndtering, forhandlingsteknikk og arbeidslivsjus er populære temaer, i tillegg til kompetanseprogrammet for tillitsvalgte.

Kontingent

Negotia har fast medlemskontingent i tre nivåer, avhengig av stillingsprosent. Kontingent nivået hos oss er svært konkurransedyktig sammenliknet med tilsvarende arbeidstakerorganisasjoner.  

Fagforeningskontingent på inntil 5800 kroner (2022) er fradragsberettiget i skattemeldingen.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker