Hopp til hovedinnholdet

For tillitsvalgte

Du som er tillitsvalgt gjør en svært viktig jobb for medlemmene på arbeidsplassen. Vi er opptatt av å gi deg de verktøyene du trenger for å utføre oppgavene på en god måte. Nedenfor finner du noen av disse. 

Tillitsvalgtshåndboka

Dette er et elektronisk oppslagsverk hvor vi har vi samlet relevant informasjon og gir deg mange tips og råd.

For å få tilgang til Tillitsvalgthåndboka, må du være logget inn på Min side. 

Compendia Personal 

I denne rikholdige databasen finner du svar på de fleste spørsmål om arbeidslivet. Lurer du på noe om permisjonsregler, arbeidsavtale, sykelønn, oppsigelse eller noe annet? Prøv ut medlemstjenesten Compendia Personal.

For å bruke nettstedet kreves det innlogging på Min side.

Personvernbestemmelser 

Personvernloven stiller krav til hvordan tillitsvalgte behandler personvernopplysninger.  Det  er viktig å følge reglene. 
Du finner rutinebeskrivelsene ved å logge deg inn på Min side.

Økonomisk støtte til aktiviteter - 3-prosentmidler

Klubber, avdelinger, regioner og nettverk i Negotia kan søke om støtte til særskilte tiltak gjennom ordningen med 3- prosentmidler.

Tildeling skjer én gang per år, med søknadsfrist 1. desember. Les mer.

Informasjonsmateriell

Negotia har aktuelt informasjonsmateriell myntet på både medlemmer og potensielle medlemmer.

Vi har også tilgjengelig et brosjyrestativ, som kan benyttes til å vise frem Negotia på arbeidsplassen. Stativet måler 29,7x21x5 cm og kan enten henges på vegg, eller settes på et bord.

Alt materiellet kan bestilles på info@negotia.no. Brosjyrene er også tilgjengelig i elektroniske versjoner på her på nettsiden.

Give aways

Synlighet er viktig! Hva med å profilere Negotia litt aktivt på bedriften? Det gjør seg alltid med litt oppmerksomhet – og karamellene våre smaker alltid godt …! Dessuten har dere kanskje noen uorganiserte kollegaer som kan rekrutteres? Ta kontakt med oss på info@negotia.no for å få tilsendt materiell.

Designmanualen

Det er viktig med et gjenkjennelig uttrykk når man bygger merkevaren Negotia. Derfor har vi laget en designmanual som viser logo, skriftfonter og fargepalett. Vi ber om at dere bruker elementene herfra hvis dere lager eget materiell til profilering lokalt.

Maler til infobruk

Skal du arrangere et medlemsmøte eller annen aktivitet, finnes det maler som kan benyttes til invitasjoner, infoskriv, plakater etc. Og skal du lage en presentasjon, så finner du en egen PowerPoint-mal for dette.

Gode argumenter for medlemskap

Å ta en prat med en kollega er ofte den beste måten å rekruttere på. Vi har laget tre filmer med gode tips til gjennomføring av slike samtaler. Her finner du disse dialogfilmene.

I tillegg kan vår lille argumentbrosjyre være nyttig å støtte seg til nå du skal overbevise kollegaer om at det er smart å bli medlem i Negotia.

LYKKE TIL MED TILLITSVALGTARBEIDET! 

Argumentasjons film #1

Argumentasjonsfilm #2

Argumentasjonsfilm #3

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.