Hopp til hovedinnholdet

Samtykkeerklæring

Det er viktig at du leser teksten under nøye!

Jeg er kjent med at medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig til Negotias administrasjon: medlem@negotia.no. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Jeg er kjent med at det gjelder en tre måneders karantenetid fra jeg melder meg inn i forbundet til jeg kan få juridisk bistand, men at jeg fra første dag kan få rådgiving per telefon.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia og Negotias tillitsvalgte i bedriften min, behandler mine personopplysninger i forbindelse med å  administrere mitt medlemskap i Negotia:

  • Gi opplysninger (herunder fødsels- og personnummer) til Negotias samarbeidende banker og forsikringsselskap for å kunne tilby meg gunstige forsikringstilbud. Som nytt medlem i Negotia kan du ved et eget samtykke få en 6 måneder kostnadsfri innboforsikring inkludert i medlemskapet ditt. Forsikringsobjektet er din folkeregistrerte adresse i Norge og forsikringen trer i kraft fra din innmeldingsdato. Forsikringen gjelder for medlemmer over 18 år. Vilkår og egenandeler er blant markedets beste og lik YS Innbo. Informasjon om medlemskap i Negotia vil registreres hos Gjensidige og benyttes i forvaltningen av kundeforholdet. Avtalen om innboforsikring er en elektronisk avtale, og ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel vilkår, informasjon og varsler sendes til deg elektronisk.
  • Gi opplysninger til ligningsmyndighetene for kontingentfradrag i skatteoppgjøret
  • Gi opplysninger til arbeidsgiver om fagforeningsmedlemskap for å foreta korrekt kontingenttrekk. Sammen med bekreftelsen på medlemskapet får du et brev om kontingenttrekk som du selv må levere din arbeidsgiver.

Negotia behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og de krav Datatilsynet til enhver tid setter. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no og personopplysningsloven.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.