Selvledelse til ledere - hvordan bli den beste versjon av seg selv, også for fellesskapet?

Velkommen til gratis webinar med Mitt Lederunivers: Selvledelse med Cato Zahl Pedersen 11.april kl. 12.00-1315 

 Hva handler webinaret om?

Det hele startet nederst i trappa, da jeg overlevde 17.000 volt i en høyspentulykke i 1973. Armene gikk tapt, men jeg beholdt livet! Hva vil du med livet? Hvem vil du være - for deg selv, og overfor andre? Hva vil du få til? Disse store spørsmålene har jeg funnet gode svar på, takket være gode mennesker rundt meg. Mennesker som alle er ledere på sin måte”.

Trinn for trinn oppover i trappa, har Cato Zahl Pedersen vært lidenskapelig opptatt av å skape prestasjon. Det har dreid seg om selvledelse, ledelse, kultur og lidenskap. Webinaret handler om gjennombruddet i ulykken, Sydpolen og Mount Everest, men mest handler det om menneskene og metodene som ligger til grunn for å få ting til, sammen: «Skal du lede andre, gjelder det å kunne lede seg selv.» 

Webinaret holdes av:

Cato Zahl Pedersen (født 1959) er en norsk idrettsutøver. Han har vunnet 13 gull og ett sølv i fire forskjellige Paralympics, i grenene langrenn, alpint og friidrett.  Cato har har levd et liv som profesjonell idrettsutøver, gjennomført ekspedisjoner til blant annet Sydpolen og Mount Everest, jobbet innen markedsføring og salg, skapt Cato Senteret samt sist arbeidet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen.

Målgruppe: Ledere på alle nivåer

Klikk her for påmelding til webinaret! 

Vel møtt!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker