Hopp til hovedinnholdet

Medlemsfordeler

Hjelp når du trenger det

Negotias kompetanse er i første rekke knyttet til arbeidslivsspørsmål. Vår kompetanse er din sikkerhet. Som medlem i Negotia får du gratis juridisk bistand og rådgivning i alle saker relatert til arbeidsforholdet ditt!

Gjennom kvalifisert rådgivning, opplæring og informasjon er målet å gi våre medlemmer flere muligheter og en bedre arbeidsdag.  

Innflytelse på arbeidssituasjonen

Organisering på arbeidsplassen innebærer store muligheter for utvikling. Tariffavtale gir deg og kollegaene rettigheter som uorganiserte ikke har. En grunnleggende idé med avtaleverket er å bygge tillit mellom partene på bedriften gjennom et formalisert samarbeid. Dette sikrer de ansatte innflytelse på arbeidssituasjonen – både når det gjelder daglige utfordringer og strategiske prioriteringer.

Så mye mer

Fordelene ved å være medlem i Negotia og YS er mange. Vi har forhandlet frem en rekke gunstige rabattavtaler innen blant annet forsikring, bank og reise. Vi vet at mange medlemmer finansierer hele medlemskontingenten eller mer, ved å benytte de økonomisk gunstige fordelene vi tilbyr. Du finner presentasjon av de forskjellige ordningene nedenfor.

 

 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.