Illustrasjon: AdobeStock

Webinarer – rett kompetanse i salgsyrket?

Framtiden stiller nye og annerledes krav til deg som arbeider innen salg og marked. På to webinarer 9. og 16. mars ser vi nærmere på trendene og fokuserer på kompetanseutvikling i salgsrelaterte yrker.

- Kjøpernes beslutningsprosess har endret seg og vår eneste mulighet er å tilpasse oss denne. Vi som jobber innen salg må i mye større grad enn tidligere være en proaktiv verdiskaper som bidrar til våre kunders suksess. Behersker vi det, vil vår rolle få en mye viktigere posisjon enn det vi ofte kan oppleve i dag.

Dette sier foreleser Ole-Bengt Moe. Han har arbeidet med salg, rådgivning, ledelse og kurs i til sammen mer enn 40 år. På webinarene vil han vektlegge disse forholdene relatert til salgsyrket:

  • Endringer som påvirker oss
  • Trender innen salg og rådgivning
  • Rollen som proaktiv rådgiver
  • Ferdigheter som forventes
  • Individuelle utviklingsområder
  • Personlig ansvar og fokus
  • Alternative kurs og programmer

Det gjelder å ha den rette kompetansen til å møte framtiden, og du kan selv ta en aktiv rolle som bidrar til at du fortsatt er attraktiv i arbeidsmarkedet!

Ole-Bengt Moe om webinarer for salgsansatte i Negotia

Påmelding del 1 - 9. mars klokken 18.30

(Hvilke krav stilles til framtidens salgsansatte?)

Påmelding del 2 – 16. mars klokken 18.30
(Hva bør du utvikle av kompetanse for å møte framtiden?)

NB! Det offisielle programmet for begge webinarene starter klokken 18.30 og varer til cirka 19.30. Foreleser vil være tilgjengelig for dialog/spørsmål fra klokken 18.00 før oppstart og til klokken 20.00 i etterkant.

Webinarene er gratis!

VELKOMMEN!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker